| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Administrator
Site Admin

User is Offline
Založený: 22 júl 2007
Poďakovaní : 981 v 288 príspevkoch
Reputácia :
308.8   Hlasovalo : 56
|
Zaslal: Ne december 25, 2011 6:38 pm Predmet: Alexa Rank, Alexa Toolbar - Co to je a preco to pouzivat |
|
|
Schválne to píšem do tejto sekcie, pretože tým nechcem zaťažovať ľudí, ktorí sa o internet až do takej technickej miery nezaujímajú.
Čo je Alexa Rank a prečo tu o ňom píšem
Alexa Rank je systém hodnotenia stránok, ktorým stránky hodnotí server Alexa.com. Čím nižší rank, tým lepšie hodnotená stránka z hľadiska návštevnosti.
Náš web má momentálne Alexa Traffic Rank : 85,474 a je to 262-há najnavštevovanejšia stránka na Slovensku. Rank sa prepočitáva z hodnôt za posledné 3 mesiace a hodnota sa aktualizuje každých 24 hodín.
Tieto údaje sú počítané z prístupov ľudí, ktorí s nainštalovaným Alexa Toolbar. Bohužiaľ nie je podporovaný všetkými prehliadačmi, napríklad nefunguje v prehliadači Opera.
Tento Toolbar vám pomôže spraviť si prehľad o kvalite stránok, keďže pri každej načítanej stránke vám ukáže jej rank, hodnotenie - Reviews, linky na podobné stránky, štatistiky návštevnosti a iné. V žiadnom prípade sa nejedná o Spyware, alepo podobný program ktorý by od vás bral iné informácie. Alexa Toolbar mám nainštalovaný aj ja a používam ho už nejaký ten rok.
Chcem teraz osloviť najmä ľudí, ktorí sú našimi členmi a vracajú sa sem na fórum pravidelne, aby nám pomohli vo vylepšení postavení fóra medzi ostatnými webmi zlepšením Alexa ranku, aby sme sa dostali minimálne do TOP 100 najnavštevovanejších stránok na Slovensku. Stačí si nainštalovať Alexa Toolbar, ktorý ako doplnok stiahnete tu : http://www.alexa.com/toolbar.
Takisto nám pômôžete keď napíšete hodnotenie našej stránky na server Alexa.com, tu : http://www.alexa.com/siteinfo/www.ourphorum.com?p=rwidget#reviews (je potrebné napísať jednu dve vety v EN jazyku) Dakujeme ! _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
ShareRapid [BOT]
Power User

Založený: 14. Januára 2010
|
Zaslal: automaticky - vyhľadávanie Share-Rapid.com Predmet: Súbory na Srapid.sk (32) |
 |
|
Výsledky hľadania na Srapid.sk: 32 súborov
Ak chceš zobraziť všetkých 32 súborov, klikni sem!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pet1987
V.I.P.

User is Offline
Založený: 20 december 2007
Poďakovaní : 2400 v 934 príspevkoch
Reputácia :
323   Hlasovalo : 59
|
Zaslal: Ut december 27, 2011 11:52 am Predmet: |
|
|
Skúsil som si ten Toolbar nainštalovať, je to vpohode. Ešte jedna vec čo si zabudol spomenúť, je tam aj užitočná ikonka "See Archives for", ktorá vás presmeruje na archív internetu a zobrazí históriu webu, ako sa postupne vyvíjal, zaujímavé si pozrieť ako začínalo toto fórum alebo niektoré weby s takou 10 ročnou históriou _________________ Neďakujte mi, nerobím to kvôli tomu.
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
Administrator
Site Admin

User is Offline
Založený: 22 júl 2007
Poďakovaní : 981 v 288 príspevkoch
Reputácia :
308.8   Hlasovalo : 56
|
Zaslal: Št február 16, 2012 12:00 am Predmet: |
|
|
Momentálne sme podľa serveru Alexa.com 166. najnavštevovanejšia stránka na Slovensku. _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
vladimirovic
V.I.P.

User is Offline
Založený: 17 február 2009
Poďakovaní : 553 v 295 príspevkoch
Reputácia :
291.7   Hlasovalo : 28
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|