G-frajer
Začiatočník

User is Offline
Založený: 01 apríl 2009
Poďakovaní : 17 v 6 príspevkoch
Reputácia :
0.8   Hlasovalo : 1
|
Zaslal: Ne december 02, 2012 12:22 pm Predmet: Avatar/Icon [Photoshop CS5] Tutorial |
|
|
Vím že je hodně stylu jak udělat Avatar nebo Icon ja vám ukažu jeden z nich + Bonus. Každy by to měl pochopit v připadě problemu piště SS.
Omlouvam se, ale screeny budu davat jako linky protože jsou až moc velke na to abych je sem daval jako Img....
| citácia: |
| Za prvé, otevřeme si obrazek |
| Za druhe, zvolíme nastroj ořiznutí, kde nastavíme vyšku a šiřku jako vidite ve screenu. |
| Zde vidite, tady to je už odřizle. |
| A ted si dejte obraz a Velikost obrazku, zde se zmenši velikost. Já jsem si vybral velikost 100x100 takže pokud zkusite to same, co já tak si tam dejte vyšku a šiřku 100x100 |
| Jak vidite je to 100x100. |
| Ted si dejte Filtr ---> Zaostření -------> chytré zaostřni a zvolte Míru zaostření ja dal 75% |
| ted je na řadě Coloring, vyberte si Selektivní barva a ja jsem použil http://i.imgur.com/DLn0s.png a to same u žlute barvy, je to super teda mě se to takhle líbí, samodřejmě každy to muže dělat podle sveho a ne davat jen Červene a žlute barvy je jich tam víc a podle toho taky je vidět krasa avataru/iconu atd. |
| Text stači si vybrat, to pochopite samý aníž bych to musel vysvetlovat.. |
| dalši krok je ted uprava textu. a Text jse da upravit všlic jak je spousta nastroju, textur, a možnosti na upravu a stylovaní textu. Takže si zvolime nahoře v nabidce, Vrstva ------> Styl Vrstvy ---------> Volby Prolnutí. vice Screeny. |
| Vytahnutí textu jak zde vídíte vetšinou se použiva velikost 2 zaleži na tom jak velky text mate atd. atd. |
| ted uložit je vice spusobu jak uložit vaš vytvor atd. ale ja vybral uložit pro web protože jsou fora.atd kde je velikost omezena na hodně malo KB ktery muže mit vaš avatar/icon. |
| Já jsem zvolíl možnost JPEG, a kvalitu 90 = kvalita rozhoduje o velikosti Avataru/Iconu takže tak to je. |
| Icon kompletně hotov. |
| Bonus tak je to tady bonus jak jsem slibil, co to je ? je to Glow textura ktera je celkem oblibena ze kterou jsi třeba mužete ostivtit text, nebo vlasý u obrazku atd atd.... |
Stahnout mužete Tady:
Na zavěr zdá se to složite ale není, i když po pravdě to tak vypada a jínak je to muj první tutorial takže se omlouvam za gramaticke chybý, a taky se omlouvam Moderatorum, Adminum, a všem ostatnim pokud budou mit problem z tim to topickem, tod vše.
|
|