| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Blade800
Power User

User is Offline
Založený: 30 január 2009
Poďakovaní : 78 v 43 príspevkoch
Reputácia :
196.8   Hlasovalo : 4
|
Zaslal: Ut apríl 21, 2009 4:21 pm Predmet: DAEMON Tools |
|
|
DAEMON Tools 4.30 - Emulátor virtuálnych CD a DVD mechaník
DAEMON Tools je program fungujúci na pozadí systému Windows. Dokáže jednoduchým spôsobom emulovať niekoľko jednotiek. Umožňuje obchádzať ochranu proti kopírovaniu.
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku a môžu posielať príspevky na fórum. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
Príspevok upravil swatmania : zmeneny nazov
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Odkazy
|
|
 |
BizzyNZ
Nový člen

User is Offline
Založený: 21 február 2009
Poďakovaní : 5 v 2 príspevkoch
Reputácia :
6.7   Hlasovalo : 1
|
Zaslal: Št apríl 23, 2009 1:36 pm Predmet: DAEMON Tools Pro Advanced Edition v.4.10.218.0 + Reg.Crack ! |
|
|
DAEMON Tools Pro Advanced Edition v.4.10.218.0 + Reg.Crack !
- toto je uplne v pohode verzia(mnou odskusana, pouzivana), ktora ide aj na Viste(newem ako ine, ale tato v poho!)
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku a môžu posielať príspevky na fórum. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
Príspevok upravil swatmania : Spojene temy.
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
The Renegade
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 28 apríl 2009
Poďakovaní : 15 v 8 príspevkoch
Reputácia :
2   Hlasovalo : 2
|
Zaslal: St apríl 29, 2009 3:35 pm Predmet: |
|
|
| www. filehippo.com ak to nepojde tak potom neviem lebo mne to teraz akosi nejde ... lebo mi to namiesto tejto linky vyhodi nejaku inu a tak soráč...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Urbosko
Moj prvý príspevok !

User is Offline
Založený: 05 november 2008
Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: Po jún 15, 2009 9:12 pm Predmet: 4.3 |
|
|
| 4.3. s funkcnym serialom nahodou nemate?...mam win7 a 4.1 na nom nefunguje
|
|
| Návrat hore |
|
 |
patokiler
Top Prispievateľ

User is Offline
Založený: 11 september 2008
Poďakovaní : 28 v 19 príspevkoch
Reputácia :
9   Hlasovalo : 4
|
Zaslal: St júl 01, 2009 3:21 pm Predmet: |
|
|
hej ty BizzyNZ mas tam trojana
|
|
| Návrat hore |
|
 |
BizzyNZ
Nový člen

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Pi júl 03, 2009 9:16 am Predmet: |
|
|
| patokiler napísal: |
hej ty BizzyNZ mas tam trojana  |
no nehnevaj sa ale uz to bolo stiahnute X-krat a nikto zatia nenapisal, ze je tam trojan l, cize bud sa tam dostal az teraz - co velmi pochybujem, alebo sa ti to len snivalo !, pretoze ked som to upoval, ziadny virus tam nebol a doteraz to bolo stiahnute asi 318krat, ked zistim ze je tam virus, upnem znova!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
warezak69
Nový člen

User is Offline
Založený: 17 marec 2009
Poďakovaní : 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
27.6  
|
Zaslal: So júl 04, 2009 7:29 am Predmet: |
|
|
| jj.muzu potvrdit...NOD32 4 hlasi trojana Win32/Agent v tom patch souboru...ale je to ve vsech verzich ktere sem nasel ke stazeni na netu...tak tezko rict, mozna ho nod spatne identifikuje.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
BizzyNZ
Nový člen

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: So júl 04, 2009 2:32 pm Predmet: |
|
|
| warezak69 napísal: |
| jj.muzu potvrdit...NOD32 4 hlasi trojana Win32/Agent v tom patch souboru...ale je to ve vsech verzich ktere sem nasel ke stazeni na netu...tak tezko rict, mozna ho nod spatne identifikuje. |
- no tak moze byt, ale mne ho napr AVAST nenasiel, asi to je nejaky ani nie virus... kazdemu antiviraku vadi nieco ine obcas! inak je to pohoda ta verzia aj s tym patchom, nerobi ziadny bordel!!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
patokiler
Top Prispievateľ

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: St júl 29, 2009 8:07 pm Predmet: |
|
|
| BizzyNZ napísal: |
- no tak moze byt, ale mne ho napr AVAST nenasiel, asi to je nejaky ani nie virus... kazdemu antiviraku vadi nieco ine obcas! inak je to pohoda ta verzia aj s tym patchom, nerobi ziadny bordel!!!  |
vieš čo... avas je na figu borovu a este neviem na jaku ,ja som ho mal asi pol roka potom mi zacal blbnut pocitac odniesol som ho preinstalovat a naslo mi tam okolo 100 virov.... podla mna NOD32 je najlepsi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hondavfr
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 30 august 2008
Poďakovaní : 38 v 16 príspevkoch
Reputácia :
63.2   Hlasovalo : 4
|
Zaslal: St júl 29, 2009 9:58 pm Predmet: virus |
|
|
| je to skveli vyrus ja by som ho nechcel pockaj par dny a uvidis mam odskusane
|
|
| Návrat hore |
|
 |
BizzyNZ
Nový člen

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Pi júl 31, 2009 12:40 pm Predmet: |
|
|
ja mam odskusane, ficim na nom uz pekne dlho a vsetko bez problemov,....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Odkazy
|
|
 |
patokiler
Top Prispievateľ

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ne august 02, 2009 7:04 pm Predmet: |
|
|
sak dobre ala potom ked ti zacne blbnut poriadne
ta sa modly aby ti nezhorely ramky ja som to nezazil ale mal som k tomu blísko ... a ramku mam 1,5GB neviem ze ci by si sa potom tak vichvalova keby sim bol v mojej situcii
|
|
| Návrat hore |
|
 |
škorpion
Power User

User is Offline
Založený: 16 november 2007
Poďakovaní : 306 v 155 príspevkoch
Reputácia :
121.6   Hlasovalo : 16
|
Zaslal: Ne august 02, 2009 8:46 pm Predmet: |
|
|
Daemon tools lite 4.30.4.0027
Info :
DAEMON Tools je emulátor virtuálních CD a DVD mechanik. Program je schopen emulovat skoro všechny známé ochrany proti kopírování, které se v současnosti vyskytují na trhu.
Program se spouští po spuštění Windows, a to, že je spuštěný poznáte pouze podle ikonky ve trayi, pomocí které se také program ovládá. DAEMON Tools dokáže vytvořit celkem 4 virtuální mechaniky.
Program podporuje tyto typy image souborů: cue/bin, iso, ccd (CloneCD), bwt (Blindwrite), mds (Media Descriptor File), cdi (Discjuggler), nrg (Nero), pdi (Instant CD/DVD), b5t (BlindWrite 5).
Operační systém:
Windows 2000/XP/Vista/Vista 64bit/XP 64bit/7
Mne to funguje perfektne.A je to aj v češtine.
_________________ Len na tomto fóre reupujem všetky svoje príspevky.V prípade nefunkčnosti mi píšte SS.
http://www.ourphorum.com/uploaduj-pre-ourphorum-com-prihlasovanie-t4523.html#101717
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sunfrog
Top Prispievateľ

User is Offline
Založený: 25 december 2008
Poďakovaní : 77 v 61 príspevkoch
Reputácia :
135.8   Hlasovalo : 4
|
Zaslal: So august 08, 2009 6:04 pm Predmet: |
|
|
| Bizzy tam nema ziadneho trojana to len nod to povazuje za virus. Mne to funguje dik
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lyson2580q
Nový člen

User is Offline
Založený: 09 február 2009
Poďakovaní : 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
3.6  
|
Zaslal: Št august 27, 2009 10:07 pm Predmet: |
|
|
Daemon Tools 4.30.4 SK
Screen:
Download:
Pass:
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|

:: [ Vygenerované za 0.81 sekúnd ] :: [ 63 požiadaviek ] :: [ 20,006 zobrazených stránok za deň. ] ::