Ansambla
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 09 máj 2008
Poďakovaní 38 v 20 príspevkoch
Reputácia :
67.7   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: St december 03, 2008 10:43 am Predmet: EKTOR & ENEMY |
|
|
EKTOR & ENEMY - Airon Meidan (CZ 2008) - Hip-hop
Čerstý vítr na české hiphopové scéně, tak by se dal označit pražský rapper Ektor, jemuž vyšlo debutové album Airon meidan. Album E2 se neslo ve výhradní spolupráci Ektora s producentem Enemym, jenž je zodpovědný za nejednu hymnu na mnoha českých deskách. Ektora jsme poprvé zaregistrovali na EPčku MC, ktorý vedel privela slovenského freestylového šampiona Strapa. Od té doby zveřejnil Ektor několik skladeb, včetně účasti na projektu 20ers a singlů Nečekej a Vidím to jako včera, ke kterému byl také natočen celkem povedený videoklip. Ektorova samotná deska vyšla přesně 17. listopadu pod labelem Mej Dej. Obsahuje celkem třináct skladeb, z nichž pouze jedna byla obohacena hosty, jimiž jsou vynikající zpěváci Obey a Dannie z kapely Sixin.
01 Intro
02 Hastala Vista
03 Vidím To Jako Včera
04 Sousedi
05 Nepřítel Peňez
06 Něco Mocnýho
07 Jiná Liga
08 Nečekej
09 Konečná
10 Jak Si To Vyložíš
11 Podnikáme
12 Udělejte Prostor
13 Díky Feat. Sixin
MP3, VBR 256kbps, cover include rar, 65MB, bez hesla
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
Nefunkčnosť linkov: V prípade, že môj link je nefunkčný a dáte mi o tom vedieť na email: ansambla zavináč atlas.sk v ktorom uvediete konkrétny príspevok v ktorom sú moje linky nefunkčné, tak to opravím do 12 hodím. Ale v prípade, že mi o tejto nefunkčnosti zašlete súkromnú správu, tak sa o tom dozviem veľmi neskoro a opravím asi až do 10 dní.
|
|