| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Chcete tu sekciu Free software? |
| Ano |
|
66% |
[ 10 ] |
| Nie |
|
33% |
[ 5 ] |
|
| Celkom hlasov : 15 |
|
| Autor |
Správa |
marvolo
Začiatočník

User is Offline
Založený: 26 júl 2008
Poďakovaní 3 v 2 príspevkoch
Reputácia :
23.4   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: So október 04, 2008 7:17 pm Predmet: Free soft |
|
|
Mohli by ste tu pridat temu Free soft na super volne novinky. Je kopec supa hier a programov o ktorych ani neviete a bez crackovania
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Založený: 22 júl 2007
Poďakovaní 110 v 67 príspevkoch
Reputácia :
8.4   Hlasovalo: 16
|
Zaslal: So október 04, 2008 10:27 pm Predmet: |
|
|
neviem ci bolo dost uzivatelov, ktori by do tejto sekcie prispievali... _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mklokner
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 08 august 2008
Poďakovaní 10 v 2 príspevkoch
Reputácia :
29   Hlasovalo: 2
|
Zaslal: Ne október 05, 2008 9:01 am Predmet: |
|
|
ANO _________________ Všetko o POP Music nájdeš na: [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
marvolo
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ne október 05, 2008 4:48 pm Predmet: Bolo by ich dost |
|
|
A ked by neprispieval nikto aspon ja. Ja len kôly tomu ze su volne programy ktore dokazu to iste ako platené a bez crackovania. A aj nejake dobre hry sa najdu.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ne október 05, 2008 4:49 pm Predmet: |
|
|
ok, pockam este na hlasovanie, potom sa dohodneme _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
 |
marvolo
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ne október 05, 2008 5:38 pm Predmet: |
|
|
| ondriak napísal: | | ok, pockam este na hlasovanie, potom sa dohodneme | Ale kolko ludi chodi do pripomienok a navrhov. Vsetci co by tu sekciu chceli urcite ne. Musis uznat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mklokner
Prispievateľ

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ne október 05, 2008 6:48 pm Predmet: |
|
|
Ja by som tiez prispieval :-) _________________ Všetko o POP Music nájdeš na: [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tekmaster
Moderátor

User is Offline
Založený: 22 november 2007
Poďakovaní 27 v 22 príspevkoch
Reputácia :
89.7   Hlasovalo: 3
|
Zaslal: Ne október 05, 2008 11:00 pm Predmet: |
|
|
Je to hlupost kto to bude kontrolovat ci je to naozaj free??? A na druhej strane s free softom nie je taka zabava  _________________
|
|
| Návrat hore |
|
 |
marvolo
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Po október 06, 2008 6:22 pm Predmet: |
|
|
| tekmaster napísal: | Je to hlupost kto to bude kontrolovat ci je to naozaj free??? A na druhej strane s free softom nie je taka zabava  | Napr. ja (aspon niektore) Kto kontroluje tie vase odkazy na Rapidsher-ku a pod. ci vobec funguju. Ja som tak stahoval Track Maniu United a jedna cast mi nesla
|
|
| Návrat hore |
|
 |
marvolo
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Po október 06, 2008 6:33 pm Predmet: A co povies na toto |
|
|
Jedna z hier ktora je Free a da sa na nu vypestovat zavislost Link autora: [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds. Skus si ju zahrat (mozno to neni tvoj styl) tekmaster a potom hovor ci je z Free Softom menej srandy (crackovanie za srandu nepovazujem) (tuto hru som chcel dat ako prvu do novej sekcie)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tekmaster
Moderátor

User is Offline
Založený: 22 november 2007
Poďakovaní 27 v 22 príspevkoch
Reputácia :
89.7   Hlasovalo: 3
|
Zaslal: Po október 06, 2008 10:25 pm Predmet: Re: A co povies na toto |
|
|
| marvolo napísal: | Jedna z hier ktora je Free a da sa na nu vypestovat zavislost Link autora: [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds. Skus si ju zahrat (mozno to neni tvoj styl) tekmaster a potom hovor ci je z Free Softom menej srandy (crackovanie za srandu nepovazujem) (tuto hru som chcel dat ako prvu do novej sekcie) |
Nemusis sa hned rozculovat ked daco nevies...myslel som to zo srandy a hned sa tu naparujes akoby ti patrila polka sveta a zjedol si vsetku mudrost vesmiru...boze... no je tam toho majte si free a vsetko zadarmo sa nepototo... _________________
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mklokner
Prispievateľ

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ut október 07, 2008 1:57 pm Predmet: |
|
|
Na kazdom dobrom fore su aj free programy... viac k tomu nemam co dodat. ak je forum skvele, tak sekcia free sa urcite oplati.... _________________ Všetko o POP Music nájdeš na: [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
marvolo
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ut október 07, 2008 5:28 pm Predmet: :-) |
|
|
| Ale ani ty sa nemusis hned urazit ja len nezdielam tvoj nazor na free vecicky mne sa zda ze tu chybaju
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mklokner
Prispievateľ

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ut október 07, 2008 7:15 pm Predmet: |
|
|
Ja viem kazdy ma iny nazor... free soft je sice aj na stahuj.cz, ale na fore by mohol byt tiez :-) _________________ Všetko o POP Music nájdeš na: [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ut október 07, 2008 10:11 pm Predmet: |
|
|
ok, sekcia vytvorena http://www.ourphorum.com/forum-f65.html (zatial na skusobnu dobu) nezabudnite aj tu davat linky do znaciek "code" _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|