Obsah fóra www.ourphorum.com

Interspire Email Marketer

General - Bazár

(SK) stiahnuť zadarmo (CZ) ke stazení zdarma

Podporujeme tieto filehostingové servery : Share-rapid | Hellshare | Rapidshare | CZshare | Upnito | UlozTO

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.ourphorum.com -> General - Bazár
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa

andrejko626
Prispievateľ
Prispievateľ

User is Offline

Založený: 29 september 2009

Poďakovaní : 20 v 6 príspevkoch

Reputácia :

2.1

PríspevokZaslal: Po február 20, 2012 9:26 am    Predmet: Interspire Email Marketer Odpovedať s citátom

Darujem temto emailer aj s nevyuzitou licenciou...maximalne dvaja zaujemci
potom, co napisete do tejto temy, napiste na IcQ 409390084 alebo email bucany626@gmail.com

Mozem vam dat na vase FTP tento emailsender aj s licenciou, ale iba jednu...lebo tá je iba presne na jednu stranku....
takze www.google.sk/email to je prva licencia a www.google.sk/skuska/ to je druha licencia... a tie sa uz nedaju menit
a s tym, ze to tam nahram ja....mozete spravit noveho uzivatela a dat mu prava do noveho, prazdneho priecinka (www.vasweb.sk/email a sem by som to nahral)....lebo nechcem to posielat v rare alebo tak...

Na internete som pozeral, je tam tychto emailovych programov vela, aj IEM je uz cracknuty, ale licencia sa zijde, nie? mne to napriklad nedavno aktualizovalo verziu na 6.1.2 tusim.......
Poizivam v tom aj CRON na automaticke odslanie posty, velmi vyhodne
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.ourphorum.com -> General - Bazár Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: