| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
wrw
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 10 október 2009
Poďakovaní : 102 v 65 príspevkoch
Reputácia :
56.6  
|
Zaslal: Ne október 09, 2011 9:44 am Predmet: Kocúr v čižmách/Popoluška |
|
|
Kocúr v čižmách/Popoluška
rozprávky SVK mp3
Kocúr v čižmách
Kde bolo tam bolo, boli raz traja bratia, ktorí si po otcovej smrti rozdelili dedičstvo. Ako to už v rozprávkach a občas i v živote býva, najmladší obišiel najhoršie - zdedil kocúra. Všetko zlé však môže byť dobré, najmä ak takýto zdedený kocúr má rozumu za troch. A to veru tento kocúr mal. Preto poprosil svojho pána, aby mu dal ušiť čižmy a poriadny klobúk - a poďho do sveta! Nuž a ako sa mu v tom svete vodilo? Nechajte sa prekvapiť!
Účinkujú: Rozprávač: Vladimír Bartoň Kocúr: Robert Roth Černokňažník: Dušan Lenci
Janko: Roman Pomajbo Kráľ: Radovan Tomeš
Zajac: Václav Púčik Bažant: Tomáš Palonder
Popoluška
Bolo nebolo, žilo raz jedno krásne dievčatkom, ktorému zomrela mamička. Keď si jeho otec doviedol do domu novú ženu, začali pre dievčinu ťažké časy. Pracovala ako slúžka, obskakovala svoje rozmaznané sestry, no nijakej vďaky sa nedočkala. Našťastie sa našli kamaráti, ktorí jej so všetkým pomohli. Napríklad aj vytriediť rozsypanú šošovicu z popola, aby Popoluška (také meno od macochy dostala) stihla v krásnych šatách z orieška očariť na plese mladého princa. Viete, čo to boli za pomocníci?
Účinkujú: Rozprávač: Vladimír Jedľovský Popoluška: Michaela Badinková
Macocha: Eva Žilineková Dcéry: Zuzana Šebová, Petra Beoková Otec: Vladimír Durdík
Princ: Jozef Domonkoš Popoluškina mama: Mária Dacejová Holúbky: Natália Blahová, Danica Matulayová
kvalita:
Celý názov a cesta : kocur v cizmach-popoluska.mp3
Formát : MPEG Audio
Veľkosť súboru : 38,0 MiB
Trvanie : 41mn 33s
Celkový dátový tok : 128 Kbps
link:
heslo
Jedná sa o moju robotu. _________________

Naposledy upravil wrw dňa Ne apríl 15, 2012 7:57 pm, celkom upravené 1 krát.
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
goge
Nový člen

User is Offline
Založený: 11 august 2008
Poďakovaní : 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
76.2  
|
Zaslal: Ne apríl 15, 2012 12:29 pm Predmet: prosím o radu |
|
|
ako sťahovať tieto rozprávky (hovorené slovo) keďže mi na tom odkaze hádźe nejaký obrázok o porušení sťahovania,pirátstva a pod.
Môžeš to dať na iný link odkial to je možné stiahnuť prípadne mi to pošli do e-mailu : gogezh@centrum.sk
Ďakujem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
wrw
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 10 október 2009
Poďakovaní : 102 v 65 príspevkoch
Reputácia :
56.6  
|
Zaslal: Ne apríl 15, 2012 8:10 pm Predmet: Re: prosím o radu |
|
|
| goge napísal: |
ako sťahovať tieto rozprávky (hovorené slovo) keďže mi na tom odkaze hádźe nejaký obrázok o porušení sťahovania,pirátstva a pod.
Môžeš to dať na iný link odkial to je možné stiahnuť prípadne mi to pošli do e-mailu : gogezh@centrum.sk
Ďakujem |
Pozdravujem a ďakujem za záujem o moje rozprávky. Na prosbu spravený reupload. _________________
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : wormsik |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|