| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
lacream
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 12 júl 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
1.8  
|
Zaslal: So august 09, 2008 10:21 am Predmet: ochrana IP |
|
|
| Prosim vas,zistil som,ze niekto pouziva moju IP,ked stahujem z rapidu,musim cakat aj pol dna na to co chcem stahovat ja,lebo tam stale pise,nieco v zmysle,ze z mojej IP sa uz stahuje.Co mam robit,alebo ako to zablokovat.Za radu vopred dakujem.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Libor
Moderátor

User is Offline
Založený: 10 november 2007
Poďakovaní 68 v 47 príspevkoch
Reputácia :
248.3   Hlasovalo: 20
|
Zaslal: So august 09, 2008 11:08 am Predmet: |
|
|
| Mas obmedzeny internet?? Myslim datovo alebo casovo??Ja som maval obmedzeny internet datovo ale mal som dinamicku IP adresu (ked mi rapid napisal ze nemozem stahovat tak som odpojil internet-pripojil -zmenilo mi IP adresu a stahoval som dalej) ...ale teraz mam neobmedzeny a uz sami odpojenim a pripojenim neda zmenit IP adresa - ale na takejto IP adrese je viac ludi a preto sa tam moze stat to cosa stava tebe ...Ak som napisal blbost tak ma opravte.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lacream
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 12 júl 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
1.8  
|
Zaslal: So august 09, 2008 12:17 pm Predmet: ochrana ip |
|
|
| Nazdar,mam neobmedzeny internet a nepomohol by nejaky program na skritie mojej ip?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Založený: 22 júl 2007
Poďakovaní 96 v 62 príspevkoch
Reputácia :
9.6   Hlasovalo: 16
|
Zaslal: So august 09, 2008 4:13 pm Predmet: |
|
|
pravdepodobne mas wifi pripojenie a tvoja IP adresa je zdielana s niekolkymi dalsimi pocitacmi, na ten rapid mozes skusit program Torpark, ten sa pripaja cez proxy server ale vacsinou je rychlost stahovania velmi mala (na mensie subory to staci) _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|