| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
MCK
Nováčik

User is Offline
Založený: 23 apríl 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
0.5  
|
Zaslal: Ne máj 04, 2008 7:42 am Predmet: ASI MAM VIRUS |
|
|
ked kliknem na nejaky subor mi nabehne ze mam nebezpecny virus a ze si mam stiahnut spyreware ale ked ho dam stahovat mi vibehne eset ze to je virus ___ dal by som aj obrazok ale neviem ako
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fmajo
Moderátor

User is Offline
Založený: 07 november 2007
Poďakovaní 67 v 45 príspevkoch
Reputácia :
80.2   Hlasovalo: 10
|
Zaslal: Ne máj 04, 2008 9:48 am Predmet: |
|
|
nestiahol si pred tym nejaky akoze free antispyware alebo inu hovadinu, ja som to raz spravil a mal som podobny problem a navyse sa to nedalo ani odinstalovat, skus najskor preskenovat komp esetom, ak by ti nenasiel nic tak si stiahni
ad-aware SE najdes tu
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
alebo SpyBot Search & Destroy 1.5.2 najdes tu [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
alebo este a-squared (a2) Free edition 1.6 ten je tu
http://www.ourphorum.com/post24185.html#24185
nie su len na spyware, malware, najdu ti trojanov atd s ktorymi ma niekedy eset problem, odporucam ti ich skusit vsetky tri a s esetom by sa nemali hadat, mne to funguje, su FREEWARE , ak by si mal nejake otazky ozvy sa mi na ICQ, skusim ti poradit, a tam tu hovadinu nestahuj _________________ Vaše otázky mi posielajte cez SS, ak je súbor zaheslovaný skúste fmajo alebo freewarez . Moje uploady môžete kopírovať.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MCK
Nováčik

User is Offline
Reputácia :
0.5  
|
Zaslal: Ne máj 04, 2008 10:50 am Predmet: |
|
|
| spy bot som skusal a naslo mi 18 som vimazal ale stale mi to robi a nod-eset mi nic nenajde ani avast nic nenasiel
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fmajo
Moderátor

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ne máj 04, 2008 1:29 pm Predmet: |
|
|
skus ten a-squared (a2) Free edition 1.6, ten mi detekoval nieco aj v hre party poker, a navise sam odinstaloval aj program, ale daj pozor ak mas disk rozdeleny na viac daj preskenovat aj ostatne disky, kamos mal virus zasity v D: a procak sa mu siel zblaznit. A ked nic nepomoze treba preinstalovat WINDOWS. _________________ Vaše otázky mi posielajte cez SS, ak je súbor zaheslovaný skúste fmajo alebo freewarez . Moje uploady môžete kopírovať.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MCK
Nováčik

User is Offline
Reputácia :
0.5  
|
Zaslal: Ne máj 04, 2008 6:16 pm Predmet: |
|
|
| diki idem viskusat a som rozdelil disk chcem na druhy dat potrebne subory a preinstalovat win mal by sa odstranit virus
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fmajo
Moderátor

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ne máj 04, 2008 7:43 pm Predmet: |
|
|
najlepsie by bolo keby si si skopiroval subory bud na externe HDD alebo nejaky USB kluc, a HDD v kompe by si dal cele sformatoval, a to pomoze na 100%. _________________ Vaše otázky mi posielajte cez SS, ak je súbor zaheslovaný skúste fmajo alebo freewarez . Moje uploady môžete kopírovať.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$
Nováčik

User is Offline
Založený: 06 december 2007
Poďakovaní 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
20.5   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: St máj 28, 2008 2:11 pm Predmet: |
|
|
Staci mu ked ma rozdeleny disk na C a D. A vsetky subory a dokumenty, ktore chce si skopiruje na Dcko.
A potom moze kludne preinstalovat Windows.
Je zbytocne aby formatoval aj Dcko, tam ide hlavne o tie systemove subory, ktore sa nachadzaju na Ccku. _________________ Fuck the cola, Fuck the pizza, all I need is Slivovica!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
K_E_L_L_Y14
Nováčik

User is Offline
Založený: 05 máj 2008
Poďakovaní 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
3.5  
|
Zaslal: Ut júl 15, 2008 12:07 pm Predmet: |
|
|
skus program Dr. Web...mne dooost pomohol...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Cryogen
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 24 júl 2008
Poďakovaní 2 v 1 príspevkoch
Reputácia :
12.7   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: Ut júl 29, 2008 9:54 am Predmet: |
|
|
Tomuhle pomůže jediná účinná věc, format c:\ _________________
|
|
| Návrat hore |
|
 |
de.mentos
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 23 január 2008
Poďakovaní 5 v 4 príspevkoch
Reputácia :
37.1   Hlasovalo: 2
|
Zaslal: Pi august 01, 2008 11:11 pm Predmet: |
|
|
za rok a pol sa mi najviac osvedcil superantispyware najdes ho aj cez vyhladavac,a pre domacnosti je free. vrelo doporucujem. odstranil,a nasiel to co nezachytil nod. _________________ Kto tvrdi ze je normalny,je cvok.
sorry za gramatiku,vid nick
uploadujem na czshare.maju naj profi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
siky99
Nováčik

User is Offline
Založený: 27 júl 2008
Poďakovaní 2 v 1 príspevkoch
Reputácia :
17.8  
|
Zaslal: Ne september 21, 2008 9:41 am Predmet: |
|
|
No on je dobrej i Ad-aware i Spy-boot, ale vždy je lepší rezidentní ochrana než vyhledávat posléze-oba ji umožňují ale bohužel jen v Pro verzích-tedy placených. Antivirové programy (pokud to nejsou balíky i s antispywarem) většinou tyto nedetekují.
Používám dlouhá léta Avast, zkoušel jsem NOD,Eset i Kasperskeho a nepozoroval jsem žádný zásadní rozdíl, který by vyvážil pohodovou aktualizaci Avastu pro nekomerční použití zdarma, proti cenám u placených programů za update nebo problémů při warezu.
Ad-aware a Spy-boot můžu doporučit.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
de.mentos
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 23 január 2008
Poďakovaní 5 v 4 príspevkoch
Reputácia :
37.1   Hlasovalo: 2
|
Zaslal: Po september 22, 2008 9:46 pm Predmet: |
|
|
| siky99 napísal: | No on je dobrej i Ad-aware i Spy-boot, ale vždy je lepší rezidentní ochrana než vyhledávat posléze-oba ji umožňují ale bohužel jen v Pro verzích-tedy placených. Antivirové programy (pokud to nejsou balíky i s antispywarem) většinou tyto nedetekují.
Používám dlouhá léta Avast, zkoušel jsem NOD,Eset i Kasperskeho a nepozoroval jsem žádný zásadní rozdíl, který by vyvážil pohodovou aktualizaci Avastu pro nekomerční použití zdarma, proti cenám u placených programů za update nebo problémů při warezu.
Ad-aware a Spy-boot můžu doporučit.  |
avast som odskusal,a co je zdarma je dost nanic. nod a norton so najlepsie. a na spyware je najm to co som pisal vyssie. a uplne najlepsie je si nastavit vyssiu ochranu vo wine,a potom je to uplne v poho. mne sa nenabural chalan ani ked som mu dal heslo ku pristupu do kompu. _________________ Kto tvrdi ze je normalny,je cvok.
sorry za gramatiku,vid nick
uploadujem na czshare.maju naj profi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kickhalffy
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 05 september 2008
Poďakovaní 4 v 4 príspevkoch
Reputácia :
28.3   Hlasovalo: 2
|
Zaslal: Ut september 23, 2008 4:03 pm Predmet: Nod |
|
|
Nod ze je dobry .Ved som s nim viedol pc asi 4 roky a kopili sa mi virusy (co som este nevedel lebo ich tam nod pustal) a ked som potom stiahol AVAST mi isli oci vybehnut ale len par chvil potom som tam zrazu avast nemal :
20 Trojanov
55 Downloaderov
23 Cervov Axinc Ati
Toto boli najviac nebezpecne virusy a najhorsie bolo ze Axinc bol neznami a je este nebezpecnejsi nez najnovsia Lirva!
Najnovsia verzia Axincu je =Axinc Ating Max= ktory mal moj kamos.
Funkcie Axinc-u :
-pomaha pri chode pocitaca a sucastne ho nici
- postupne premazava disky
- je pravdepodobnost 5 percent ze ho najdete
-ked ho antivirus najde AXINC ho okamzite zmaze
-ak ho budete provokovat antivirusmi znici vam cely PC behom par hodin
UCINNA POMOC (a jedina) :
-dat prec windows (alebo co mate)
Toto pomohlo aj mne.
SLABINY AXINCU KYM NIEJE V PC :
-Nedokaze sa dostat cez kombinaciu Avast 4.8,Najnovsi Ad-ware,AVG najnovsia verzia + firewall.(mam to overene len pri Axinc Ati ked sa mi pokusal znovu dostat do pc) _________________ Uploadujem len na :
=RAPIDSHARE=
=ULOZ.TO=
=HELLSHARE=
Hesla na moje uploady su len :
=upload_by_kickhalffy=
=upload_for_ourphorum=
=KFF=
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : Alagaes |