| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
seliot
Uploader

User is Offline
Založený: 23 november 2007
Poďakovaní 88 v 61 príspevkoch
Reputácia :
98.6   Hlasovalo: 7
|
Zaslal: So apríl 05, 2008 3:04 pm Predmet: Breakout Cz 2007 3gp |
|
|
Breakout Cz 2007 3gp
obal:
info:
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
žáner:................... Drama / Hudební
rok vydania:.......... Švýcarsko, 2007, 100 min
Režie:....................Mike Eschmann
hraju:....................Nils Althaus, Stress, Hanspeter Müller
Orig.názov:........... Breakout
velkosť:.................63.1MB
Zvuk:....................... 2,0 Cz
rozlišenie:...............176x144
Obsah:
Hip hop je pro spoustu mladých lidí jedinou možností, jak se vyjádřit. Přestože je hip hop kulturou jen určité skupiny lidí, je naprosto úžasné, že je hiphopový styl života pro všechny z nás srozumitelný. Film Breakout nyní přináší velmi reálný a atraktivní pohled na život hiphopových gangů na předměstí Curychu. Příběh však kromě drsného prostředí ze světa hiphopových osudů, hrdosti a odplaty nabízí i emocionální pozadí. Ve filmu je totiž kladen důraz i na pocity hlavního hrdiny a divák má tak možnost vcítit se do jeho poutavého osudu.
V centru všeho dění stojí mladý hrdina Nia, jehož životní náplní jsou přátelé, hudba a breakdance. Jeho život se však naprosto změní, když je jeho ...
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
PArty obsahuju zaznam na samoopravu dat 2%!!
Upínam iba na rapid
Heslo:
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
sparagan
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 05 júl 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: So júl 05, 2008 9:56 am Predmet: |
|
|
Nejde to!!!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
seliot
Uploader

User is Offline
Založený: 23 november 2007
Poďakovaní 88 v 61 príspevkoch
Reputácia :
98.6   Hlasovalo: 7
|
Zaslal: So júl 05, 2008 10:13 am Predmet: 3gp |
|
|
| určite to ide je to odskúšané ked ti telefon nepodporuje 3gp tak ti to nepojde,si prvý komu to nejde
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : Mirosssc |
|
 |
lukas92
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 11 august 2008
Poďakovaní 2 v 1 príspevkoch
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: Po august 11, 2008 3:32 pm Predmet: podakovanie |
|
|
dik moc tento film mam dlho ale nemal som ho na 3gp dikkk :P
//Na podakovanie sluzi tlacitko DAKUJEM - tak ho pouzivajte
//Libor
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
barbie009
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 18 november 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: Ut november 18, 2008 12:01 pm Predmet: :( |
|
|
jhaaaj slo mi to stiahnut..velmi dlho som to hladala v 3gp formate aby som mohla pozerat film aj v mobile..ale neviem preco neche mi to dat do mobiluuuu a pamat mam mi tam stale vypisuje ze daco nenaslo ci coo..ploosiim neveddel by si mi povedat,ze preco mi to nejde??? aj ked mam pamat v telefone a podporuje format 3gp inak by som nestahovala pls ozvy sa mi na e-mail 1.09.1989@azet.sk.. dakujm
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|