Ansambla
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 09 máj 2008
Poďakovaní 41 v 21 príspevkoch
Reputácia :
68.4   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: Ut december 02, 2008 12:09 pm Predmet: JÚLIA HEČKOVA - Christmas Diamonds (SK 2006) |
|
|

JÚLIA HEČKOVA - Christmas Diamonds (SK 2006) - Pop / Christmas
Speváčka Júlia Hečková prichádza na trh so špecifickým vianočným albumom so skladbami, ktorých nie je nikdy dosť. A ak s takým albumom príde niekto, kto na trh niekoľko rokov nevrhol žiadnu novinku, niet pochýb o tom, že to bude žiadaný projekt. Júlia Hečková je speváčka s úžasným, silným a hlavne netuctovým hlasom, ktorá navyše vie spievať. A je úplne jedno, či ide o diskotékové popevky osemdesiatych rokov, na ktorých textami sa dnes už každý iba pousmeje, no drvivá väčšina našej generácie stredného veku po nich s rovnakou chuťou siahne, alebo o vážne sviatočné pesničky, ktoré sú možno otrepanými tradicionálmi, opakujúcimi sa každým rokom na tom istom mieste, vo svojej sezónnej životnosti. Júlia Hečková i týmto klasikám dáva svojom prejavom absolútne nový rozmer.
01 Ave Maria (Gounod)
02 Adeste fideles
03 O mio babbino caro (Puccini)
04 Va, pensiero (Verdi)
05 Ave verum (Mozart)
06 Panis angelicus (Franck)
07 Casta diva (Bellini)
08 Ave Maria (Schubert)
09 Caro mio ben (Giordani)
10 Agnus dei (Bizet)
11 Tichá noc
MP3, CBR 320kbps, cover include rar, 96MB, bez hesla, RapidShare.com
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
Nefunkčnosť linkov: V prípade, že môj link je nefunkčný a dáte mi o tom vedieť emailom v ktorom uvediete konkrétny príspevok v ktorom sú moje linky nefunkčné, tak to opravím do 12 hodím. Ale v prípade, že mi o tejto nefunkčnosti zašlete súkromnú správu, tak sa o tom dozviem veľmi neskoro a opravím asi až do 10 dní.
|
|