Ansambla
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 09 máj 2008
Poďakovaní 41 v 21 príspevkoch
Reputácia :
68.4   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: St december 03, 2008 11:11 am Predmet: ORION & JAMES COLE - Orikoule (CZ 2008) |
|
|
ORION & JAMES COLE - Orikoule (CZ 2008) - Hip Hop
Orion (PSH) a James Cole (SuperCrooo) se spojili a vytvořili hudební bombu těchto Vánoc. Album je plné velkých hostů - Roman Holý, Matěj Ruppert, DJ Wich, DJ Mike Trafik (PSH), Ota Klempíř (JAR), Vladimir 518, Hugo Toxxx, Misha, Vec a mnoho dalších. Projekt Orikoule je naprosto unikátní a přináší svěží vítr do zatuchlých plachet české hudby - je směsicí rapu, funku, popu, je plný zpěvů a výborných melodií. Toto již není pouze rapová záležitost - jde o moderní hudbu na světové úrovni. Orikoule je album roku 2008. CD vychází na labelu Bigg Boss.
01 Intro
02 Hvězdná star ft. Roman Holý & Matěj Ruppert
03 Rap biz ft. Hugo Toxx, Tede & Mike Trafik
04 Švihák lázeňský ft. Oto Klempíř
05 Reminescence ft. Vec & Misha
06 Drby ft. Vladimir518
07 Už nechci být sám
08 Lůzr
09 Afterparty (DJ Wich remix)
10 Země vzdálená
11 Slečny, dívky & Čistychov
12 Rumba koule ft. David Čokoláda
13 Nikdy nevíš co se může stát
14 Funky boyz
15 BONUS: Lůzr (Mike Trafik remix)
MP3, CBR 320kbps, cover include rar, 154MB, bez hesla
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
Nefunkčnosť linkov: V prípade, že môj link je nefunkčný a dáte mi o tom vedieť na email: ansambla zavináč atlas.sk v ktorom uvediete konkrétny príspevok v ktorom sú moje linky nefunkčné, tak to opravím do 12 hodím. Ale v prípade, že mi o tejto nefunkčnosti zašlete súkromnú správu, tak sa o tom dozviem veľmi neskoro a opravím asi až do 10 dní.
|
|