| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
betarik30
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 21 september 2008
Poďakovaní 2 v 2 príspevkoch
Reputácia :
6.4  
|
Zaslal: Ut december 02, 2008 8:04 pm Predmet: FarCry 2 |
|
|
Pokračování velmi úspěšné střílečky z roku 2004. Ve hře narazíte na nové postavy, těch bude dohromady jedenáct a v některých částech hry budou bojovat po Jackově boku. Do této partičky, nazvané jednoduše Buddies, bude patřit blonďák Frank, statný Hakim, Marty i se svojí dvouhlavňovou brokovnicí nebo vojanda Nasreen s UZI. Tentokrát se podíváte do Afriky, kde zápasí APR (Alliance for Popular Resistance) s UFLL (United Front for Liberation and Labor). Mezi herními lokacemi nebude chybět vyprahlá savana s kaňony nebo rozpadající se dům v útrobách neprostupné džungle. V poušti naleznete vrak vrtulníku s ocasem zapíchnutým v zemi, podíváte se ale i do zaprášené kantiny v dřevěné vesnici Dogonů u vody v Mali nebo na převozní loď na řece pod ocelovým mostem. Vaši postavu budete moci specializovat v jedné ze čtyř tříd: Grunt, Engineer, Medic a Sniper. Kromě kompasu se ve vašem vybavení objeví plamenomet, molotovovy koktejly, mačeta a AK47. Rovněž budete létat s větroněm.
Minimum system requirements:
Pentium 4 3.2 Ghz / Pentium D 2.66 Ghz / AMD Athlon 64 3500+
1 GB RAM
256 MB NVidia 6800 / ATI X1650
Recommended system requirements:
Intel Core 2 Duo / AMD 64 X2 5200+ / AMD Phenom
2 GB RAM
512 MB NVidia 8600 GTS / ATI X1900
Supported Video Cards at Release Time:
NVIDIA GeForce™ 6 Series - GeForce 6800 Ultra, 6800 GT, 6800, and 6600 GT
NVIDIA GeForce™ 7 Series - GeForce 7950 Series, 7900 Series, 7800 Series, 7600 Series,
NVIDIA GeForce™ 8 Series - GeForce 8800 Ultra, 8800 GTX , 8800 GTS, 8800 GT,
8800 GS, 8600 GTS, 8600GT, 8500 GT
NVIDIA GeForce™ 9 Series - GeForce 9600 GT
ATI® RADEON® X1000 series - X1800, X1900, X1950
ATI® RADEON® HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT
ATI® RADEON® HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870, HD 3870 X2
ATI® RADEON® HD 4000 Series
* 8800M and 8700M laptop cards running on drivers 178.13 or better
FAR CRY 2 [hra] [2890 MB] [CS,6]
Language: CZ, PL, HUNG
Download
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
Password
Kód:
talent-by.VIPER
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Zmurkooo
Nováčik

User is Offline
Založený: 30 júl 2008
Reputácia :
17.4   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: St december 03, 2008 12:35 am Predmet: |
|
|
Povedz mi jedno, načo vytváraš tému, ktorá tu už dávno je a konkrétne aj tieto linky od VIPERA sú už tu. Akože kým to nevadí VIPERovi tak je to OK ale keby si ich aspoň do kódu vedel dať tak by som bol ticho. Vytvárš zbytone duplicitné témy...Asi si si nečitol pravidlá však?!
PS: Nie som moderátor, nie som admin. Som obyčajný človek, ktorému prekáža ak niekto zbytočne namiesto toho aby si prečítal pravidlá fóra, spôsobuje chaos vytváraním duplicitných tém a robí moje najobľúbenejšie fórum nepriehľadným.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
CASH1234
SPAMMER !
 User is Offline
Založený: 03 november 2008
Poďakovaní 8 v 4 príspevkoch
Reputácia :
9.5   Hlasovalo: 3
|
Zaslal: St december 03, 2008 2:51 pm Predmet: |
|
|
| Zmurkooo napísal: | Povedz mi jedno, načo vytváraš tému, ktorá tu už dávno je a konkrétne aj tieto linky od VIPERA sú už tu. Akože kým to nevadí VIPERovi tak je to OK ale keby si ich aspoň do kódu vedel dať tak by som bol ticho. Vytvárš zbytone duplicitné témy...Asi si si nečitol pravidlá však?!
PS: Nie som moderátor, nie som admin. Som obyčajný človek, ktorému prekáža ak niekto zbytočne namiesto toho aby si prečítal pravidlá fóra, spôsobuje chaos vytváraním duplicitných tém a robí moje najobľúbenejšie fórum nepriehľadným. |
coje ty decko nestaraj sa donho jasne !!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
WLAD0
Nováčik

User is Offline
Založený: 01 júl 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
18.5  
|
Zaslal: St december 03, 2008 3:11 pm Predmet: |
|
|
| Preco by sa nemal starat ked hovori pravdu? Ne len ze je tu uz tato tema ale este aj tieto linky. kEby to bol aspon jeho up tak som ticho.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
salem010
Power User

User is Offline
Založený: 05 september 2008
Poďakovaní 69 v 60 príspevkoch
Reputácia :
143.6   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: Št december 04, 2008 8:59 pm Predmet: |
|
|
REUP
FAR CRY CZ
Je to plná verze hry (iso)+ crack
INFO
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
DOWNLOAD 3x790mb, 1x500mb
bez hesla
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : Rashky |
|
 |
Zmurkooo
Nováčik

User is Offline
Založený: 30 júl 2008
Reputácia :
17.4   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: Pi december 05, 2008 12:58 am Predmet: |
|
|
| CASH1234 napísal: | | coje ty decko nestaraj sa donho jasne !! |
Už len podľa toho ako a čo si napísal, predpokladám, že moje IQ ako aj vek budú určite vyššie ako tvoje ale to nemení nič na veci a názore, ktorý som napísal. Za svojím príspevkom si stojím a som presvedčený o tom, že nie je správne kopírovať linky bez súhlasu autora a navyše porušovať pravidlá fóra a to takým spôsobom, že dotyčný nedokázal ani umiestniť skopírované linky do "code" to tiež svedčí o inteligencii človeka.
PS: Nie som až taký blbý ako si poniektorý myslia...
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
Pe7er
Nováčik

User is Offline
Založený: 08 jún 2008
Reputácia :
14.1  
|
Zaslal: Št december 11, 2008 3:10 pm Predmet: Far Cry 2 |
|
|
Recenzia
Screeny
Download
|
|
| Návrat hore |
|
 |
yamamoto
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 11 november 2008
Reputácia :
2  
|
Zaslal: Ut december 16, 2008 8:03 pm Predmet: |
|
|
| stiahol som si tvoj link ale newiem nainstalovat tu hru.. serial number mi uteka niekde.. nestahujem a nehram vela ale hral som part 1 a pacilo sa mi no newiem vazne kde mam najst to ciislo.. ak sa da mi pomoct.. poprosiim
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Keeny24
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 27 december 2007
Poďakovaní 55 v 32 príspevkoch
Reputácia :
50.6   Hlasovalo: 5
|
Zaslal: Ut december 16, 2008 9:07 pm Predmet: |
|
|
no ako fajn chlapci usta si tu otvarate ale co tak nahlasit prispevok ..... uz som to spravil tak sa nenamahajte ...... _________________
Príspevok upravil ondriak : duplicitna tema s duplicitnymi linkami, lock+ archiv BTW : Keeny24 vdaka za nahlasenie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|