| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
emental
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 25 marec 2008
Poďakovaní 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
0.8  
|
Zaslal: Št september 25, 2008 8:13 am Predmet: Pharaoh |
|
|
Popis :
Hleď, největší civilizace všech dob čeká na tvé příkazy! Ponoř se do světa starověkého Egypta Velkých pyramid a z malých vesnic stvoř vzkvétající metropole. Ovládni všechny stránky exotické egyptské kultury, od náboženství až po obchod se vzdálenými městy. Rozviň zemědělství v údolí Nilu a objev nesmírně důležitou úlohu této řeky, kterou se svými nepředvídatelnými záplavami hraje v životě Egypťanů. Kámen po kameni postav sfingy a Velké pyramidy jako obří památníky své velikosti a zbuduj tak nádherné město, které bude obdivovat celý starověký svět. Proveď svou dynastii jednotlivými královstvími Egypta, abys dosáhl nejvyššího cíle - stal se Faraonem z královské krve. Nil je nevypočitatelný přítel. Buď ostražitý, abys se vyhnul ničivým následkům záplav a následnému hladomoru. Braň své město před dalšími starověkými kulturami, jakými jsou Canaanité nebo Hittité. Bojuj na souši i na vodě s pomocí válečných lodí. Nezapomeň být v kontaktu se svými poddanými. Písaři, učenci, kněží, balzamovači a jiní poddaní tě budou informovat, jak moudře panuješ. [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds. [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds. [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : pplayer |
|
 |
Gabi
Nováčik

User is Offline
Založený: 24 júl 2008
Poďakovaní 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
11.5  
|
Zaslal: Št september 25, 2008 1:24 pm Predmet: |
|
|
| oplati sa to stiahnut ???
|
|
| Návrat hore |
|
 |
soro4
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 15 november 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: So november 15, 2008 12:14 pm Predmet: |
|
|
jasne oplati:) _________________ nic neviem o sebe
|
|
| Návrat hore |
|
 |
PatreSSS
Pozorovateľ

User is Offline
Reputácia :
0.4  
|
Zaslal: So november 15, 2008 7:39 pm Predmet: |
|
|
pls ktora je to verzia?? cem do toho stiahnut CESTINU .. diky
EDIT : po stiahnuti vidim ze tam nejaka cestina je ale este som ju neinstaloval lebo som cel najprv spustit origos ... (citaj koment nizsie) a potm pls porad co s tou cestinou .. dik
Naposledy upravil PatreSSS dňa So november 15, 2008 9:50 pm, celkom upravené 1 krát.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
PatreSSS
Pozorovateľ

User is Offline
Reputácia :
0.4  
|
Zaslal: So november 15, 2008 9:48 pm Predmet: |
|
|
| oioi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Halino
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 13 september 2008
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: Pi november 21, 2008 8:56 am Predmet: |
|
|
je to super hra ta sa veru oplati stiahnut
|
|
| Návrat hore |
|
 |
filiphavel
Nováčik

User is Offline
Založený: 16 jún 2008
Reputácia :
6.5  
|
Zaslal: St december 03, 2008 3:15 pm Predmet: |
|
|
| Halino napísal: | je to super hra ta sa veru oplati stiahnut  | strasna hra ja su ju sthnul a ja pkne stara
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tribunus
Nováčik

User is Offline
Založený: 09 november 2008
Poďakovaní 2 v 1 príspevkoch
Reputácia :
5.7  
|
Zaslal: St december 31, 2008 9:18 pm Predmet: |
|
|
mal som ju ale cd som niekomu požičal a nevrátili mi ju
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pplayer
SPAMMER !
 User is Offline
Založený: 23 december 2008
Reputácia :
2.9  
|
Zaslal: St január 07, 2009 9:09 am Predmet: |
|
|
Ja tuto hru hladam strasne dlho, vyrastal som na nej a hladal som ju asi 3 roky... diiiiky _________________ Ano ano to je ono !
Som dravý debil
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|