Obsah fóra www.ourphorum.com





PRO100 4.42 Česky PRO100

Archív príspevkov [2011-2014]

(SK) stiahnuť zadarmo (CZ) ke stazení zdarma

Podporujeme tieto filehostingové servery : Share-rapid | Hellshare | Rapidshare | CZshare | Upnito | UlozTO

Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra www.ourphorum.com -> Archív príspevkov [2011-2014] Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor

Správa

raking
Power User
Power User


User is Offline

Založený: 02 júl 2008
Bydlisko: Corsair Ship
Príspevky: 550

Poďakovaní : 540 v 187 príspevkoch


Reputácia :

242.7

Hlasovalo : 10

PríspevokZaslal: Pi marec 20, 2009 5:06 pm    Predmet: PRO100 4.42 Česky PRO100 Odpovedať s citátom

[RS]PRO100 4.42 Česky
PRO100 Nejrychlejší projektování nábytku na počítači.

Program PRO100 nabízí využití ve všech etapách procesu výroby nábytku, ve kterých chce uživatel zlepšit svou práci pomocí počítačové technologie. Program PRO100 můžete používat pro projektování nábytku „od nuly“ až po navrhování celého interiérů a postupně si vytvářet vlastní knihovny (nábytku, prvků a materiálů). Díky tomu se tento program osvědčuje jak v menších firmách (s jedním nebo více zaměstnanci) a prodejnách nábytku, tak i ve velkých továrnách s vlastní sítí obchodů a velkými výrobními středisky. Jednoduchá obsluha (většinu operací můžete provést myší), rychlé zpracování příkazů a možnost provádění změn kdykoli během projektování nesmírně usnadňuje život výrobcům a prodejcům nábytku.
Vice Info:

FastShare.cz: Milióny súborov na stiahnutie zadarmo alebo neobmedzenou rýchlosťou 140 GB za € 4!





Stiahnut subor : Link na stiahnutie sa zobrazi az po zaregistrovani a prihlaseni.Zaregistrujte sa pre plnohodnotny pristup a vyuzivanie fora.


Downlad:

FastShare.cz: Milióny súborov na stiahnutie zadarmo alebo neobmedzenou rýchlosťou 140 GB za € 4!





Stiahnut subor : Link na stiahnutie sa zobrazi az po zaregistrovani a prihlaseni.Zaregistrujte sa pre plnohodnotny pristup a vyuzivanie fora.

RarPass:

FastShare.cz: Milióny súborov na stiahnutie zadarmo alebo neobmedzenou rýchlosťou 140 GB za € 4!





Stiahnut subor : Link na stiahnutie sa zobrazi az po zaregistrovani a prihlaseni.Zaregistrujte sa pre plnohodnotny pristup a vyuzivanie fora.


_________________

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Za tento príspevok ti poďakovali : katamaran

raking
Power User
Power User


User is Offline

Založený: 02 júl 2008
Bydlisko: Corsair Ship
Príspevky: 550

Poďakovaní : 540 v 187 príspevkoch


Reputácia :

242.7

Hlasovalo : 10

PríspevokZaslal: Pi marec 20, 2009 5:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Instalace programu PRO 100 4.51 CZ,SK
Instalacni soubor je o 5 MB vetsi,nez u verze 4.42 z ni jsem pouzil crack,takze se vam to bude hlasit jako v.4.42.Ale pohled na podrobnosti setupu hovori jasne...

Download RS = 150 MB (Program v CZ,nebo SK + Medicina + navod) :


FastShare.cz: Milióny súborov na stiahnutie zadarmo alebo neobmedzenou rýchlosťou 140 GB za € 4!





Stiahnut subor : Link na stiahnutie sa zobrazi az po zaregistrovani a prihlaseni.Zaregistrujte sa pre plnohodnotny pristup a vyuzivanie fora.


_________________

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Za tento príspevok ti poďakovali : svato, mailo_pe, renam, denis6667, sf777

hetos
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 02 apríl 2009

Príspevky: 12

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

20

PríspevokZaslal: St apríl 22, 2009 11:43 am    Predmet: Pro100 v 4,51 nebo 4,68 Odpovedať s citátom

Nemáte někdo odlaz na stažení verze 4.51 nebo na 4.68 staší jen path .
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

Brácha
Prispievateľ
Prispievateľ


User is Offline

Založený: 06 december 2008

Príspevky: 73

Poďakovaní : 6 v 4 príspevkoch


Reputácia :

111.1

Hlasovalo : 2

PríspevokZaslal: So apríl 25, 2009 8:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdarec, nemáte někdo rozšířenou knihovnu objektů. Díky
_________________
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

hetos
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 02 apríl 2009

Príspevky: 12

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

20

PríspevokZaslal: Št apríl 30, 2009 9:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Brácha napísal:
Zdarec, nemáte někdo rozšířenou knihovnu objektů. Díky
o jaké objekty ti konkretně jde?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

47adrim
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 12 marec 2009

Príspevky: 2

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

0.3

PríspevokZaslal: Po máj 25, 2009 7:50 pm    Predmet: VISTY Odpovedať s citátom

Než začnu stahovat, pojede to na Vistách ???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

scotcha
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !


User is Offline

Založený: 10 máj 2008

Príspevky: 1

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

0.2

PríspevokZaslal: St jún 03, 2009 7:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale kdyz vymazu demo.exe tak to nejde spustit prece
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

hetos
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 02 apríl 2009

Príspevky: 12

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

20

PríspevokZaslal: Ne jún 07, 2009 10:45 am    Predmet: spustění Odpovedať s citátom

scotcha napísal:
ale kdyz vymazu demo.exe tak to nejde spustit prece
nakopiruješ tam soubory z toho path . Tam je spouštěcí exe soubor.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

hetos
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 02 apríl 2009

Príspevky: 12

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

20

PríspevokZaslal: Ne jún 07, 2009 10:50 am    Predmet: pro100 Odpovedať s citátom

máte někdo verzy PRO100 verzi 4.51 nebo i 4.42 kde se dá exportovat do rozřezu ( rozkrój). Stačí mi jen holí program bez jakých koliv knihoven. Knihovny si vytvářím vlastní podle zaměření výroby aby mi to spočítalo kompletní cenu se vším všudy co se tam dá.
A ještě by mne zajímalo jestli někdo nevíte jak přidat hranu na radius nebo kolo. Na rovné díly to problém není ale na zakřivené se mi to ještě nepovedlo
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

janbasarab
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 03 december 2008
Bydlisko: 37 castle ave c
Príspevky: 3

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

15

PríspevokZaslal: Po jún 15, 2009 3:29 pm    Predmet: pomoooc Odpovedať s citátom

nazdar! nejde my ten pro100 ako by mal, nemozem do neho dostat tu kniznicu, takze mam akesi demo, ale s polnou kniznicou...ktoru nemozem pouzit, da sa to nejak spravit??? thanx
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

hetos
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 02 apríl 2009

Príspevky: 12

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

20

PríspevokZaslal: St jún 17, 2009 4:31 pm    Predmet: Re: pomoooc Odpovedať s citátom

janbasarab napísal:
nazdar! nejde my ten pro100 ako by mal, nemozem do neho dostat tu kniznicu, takze mam akesi demo, ale s polnou kniznicou...ktoru nemozem pouzit, da sa to nejak spravit??? thanx


Pokud máš jen demo ( na obrazovce se v rozích zobrazuje DEMO) tak musíš do toho programu nakopírovat soubory ze složky path, a vymazat spouštěcí soubory demo .exe. atd.

Pokud si vložíš knihovny z jiné verze tak ti to nepujde, nezobrazí se správně , jelikož to nemá přiřazen material dle této verze. Pomoc je že, když v programu otevřeš v knihovně soubor a vidíš tam že to není barevný ale že tam jsou přes to jen červený nápisy místo materialu tak se dá zmačknout pravý tlačítko myše a dáš "zpracování" a ten material kterej chybí tak vybereš přiřadíš. Pak to už funguje.
Já si tvořím skříňky podle potřeby co se dělá aby v tom bylo vše co se namontuje. Tak, že si materiál přiřadím automaticky ( mám základní verzy materialu) a když je pak potřeba jinou barvu tak se celý výkres dá jedním tahem přebarvit (dvířka , nebo jiná barva korpusů, jiné hrany).
Tvorbu jednotlivých skříněk je potřeba dělat uváženě aby to fungovalo . Proto mám odlišnou barvu korpusu a dvířek , hrany mám nakopírovány v jiné složce dle barev korpusu . Mám rozděliny hrany obyč, ABS 0,5 - 1 - 2 mm a narážecí. Vše je potřeba nacenit potom je již jednoduché měnit druhy a barvy, hned víte na co to přijde. To samé platí o nacenění jednotlivých materialů.

Zatím tedy nevím jak opatřit hranou radiusy to se mi zatím nezadařilo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

D_Dadoo_o
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !


User is Offline

Založený: 20 august 2009

Príspevky: 1

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

0.2

PríspevokZaslal: Št august 20, 2009 10:06 pm    Predmet: nejde mi to Odpovedať s citátom

urobil som vsetko podla navodu a nejde mi to ked spustim PRO100.exe tak to nic neurobi. Prosiim poradte co stym??
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

majco10
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 28 jún 2008

Príspevky: 2

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

1.1

PríspevokZaslal: Št september 03, 2009 2:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som urobil tiez vsetko podla navodu atiez mi to nejde sad(
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

hetos
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 02 apríl 2009

Príspevky: 12

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

20

PríspevokZaslal: So september 05, 2009 11:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

majco10 napísal:
Ja som urobil tiez vsetko podla navodu atiez mi to nejde sad(

Alespoň kdyby jste napsali pod jakým operačním systémem jedete.
Jinak je ověřeno že to funguje pod Win98 , Win XP profi i Home. Pod Vistama by tomělo také fungovat jen si tam musíte někde něco ve Vistách povolit. Ale pokud zapátráte na netu tak to někde bylo psáno co udělat aby to ve Vistách chodilo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

hetos
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 02 apríl 2009

Príspevky: 12

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

20

PríspevokZaslal: So september 05, 2009 11:36 pm    Predmet: Re: nejde mi to Odpovedať s citátom

D_Dadoo_o napísal:
urobil som vsetko podla navodu a nejde mi to ked spustim PRO100.exe tak to nic neurobi. Prosiim poradte co stym??


Alespoň kdyby jste napsali pod jakým operačním systémem jedete.
Jinak je ověřeno že to funguje pod Win98 , Win XP profi i Home. Pod Vistama by tomělo také fungovat jen si tam musíte někde něco ve Vistách povolit. Ale pokud zapátráte na netu tak to někde bylo psáno co udělat aby to ve Vistách chodilo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

vulxy
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !


User is Offline

Založený: 05 august 2009

Príspevky: 1

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

0.2

PríspevokZaslal: St október 14, 2009 5:12 pm    Predmet: nowy rozkroj Odpovedať s citátom

zdarec ,nahodou k tomu Nowy rozkroj nemate???bol by som vdacny
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

hetos
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 02 apríl 2009

Príspevky: 12

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

20

PríspevokZaslal: Št október 15, 2009 1:49 pm    Predmet: Re: nowy rozkroj Odpovedať s citátom

vulxy napísal:
zdarec ,nahodou k tomu Nowy rozkroj nemate???bol by som vdacny
Pokud není program s exportem do rozkroje ( rozřezu) tak je rozkroj k ničemu - nepřetahnou se jednotlivé kusy a rozměry z Pro100 do rozkroje.
Zda to má tlačítko na export do rozkroje zjistíš pod tlačítlem výkazy a kalkulace, kdy se ti otevře okno a tam by mělo být tlačítko do rozřezu , pokud ho tam nemáš tak je program bez exportu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

maurix
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 26 apríl 2009

Príspevky: 2

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

1.8

PríspevokZaslal: Pi december 25, 2009 9:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chalani nechce mi to ist na viste neviete v com je problem????
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

Jang
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 19 apríl 2009

Príspevky: 4

Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch


Reputácia :

19.4

PríspevokZaslal: Po január 11, 2010 7:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ani mne to neide mam XP 32 bit sp3
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

miro70
Nový člen
Nový člen


User is Offline

Založený: 06 november 2008

Príspevky: 4

Poďakovaní : 1 v 1 príspevkoch


Reputácia :

35.8

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 9:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jang napísal:
Ani mne to neide mam XP 32 bit sp3
:clap:ale ide to...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra www.ourphorum.com -> Archív príspevkov [2011-2014] Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.