//


PRO100 4.42 Česky PRO100

Nefunkčné linky, staré nevhodné a zabudnuté témy (presunuté za obdobie 2011-2014)
Obrázok užívateľa
raking
Power User
Power User
 
Príspevky: 550
Registrovaný: Str Júl 02, 2008 3:56 pm
Bydlisko: Corsair Ship
Has thanked: 1 time
Been thanked: 536 times

PRO100 4.42 Česky PRO100

Poslaťod raking » Pia Mar 20, 2009 6:06 pm

[RS]PRO100 4.42 Česky
PRO100 Nejrychlejší projektování nábytku na počítači.
Obrázok
Program PRO100 nabízí využití ve všech etapách procesu výroby nábytku, ve kterých chce uživatel zlepšit svou práci pomocí počítačové technologie. Program PRO100 můžete používat pro projektování nábytku „od nuly“ až po navrhování celého interiérů a postupně si vytvářet vlastní knihovny (nábytku, prvků a materiálů). Díky tomu se tento program osvědčuje jak v menších firmách (s jedním nebo více zaměstnanci) a prodejnách nábytku, tak i ve velkých továrnách s vlastní sítí obchodů a velkými výrobními středisky. Jednoduchá obsluha (většinu operací můžete provést myší), rychlé zpracování příkazů a možnost provádění změn kdykoli během projektování nesmírně usnadňuje život výrobcům a prodejcům nábytku.
Vice Info:
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

Downlad:
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
RarPass:
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok
Obrázok

Obrázok užívateľa
raking
Power User
Power User
 
Príspevky: 550
Registrovaný: Str Júl 02, 2008 3:56 pm
Bydlisko: Corsair Ship
Has thanked: 1 time
Been thanked: 536 times

Poslaťod raking » Pia Mar 20, 2009 6:08 pm

Instalace programu PRO 100 4.51 CZ,SK
Instalacni soubor je o 5 MB vetsi,nez u verze 4.42 z ni jsem pouzil crack,takze se vam to bude hlasit jako v.4.42.Ale pohled na podrobnosti setupu hovori jasne...

Download RS = 150 MB (Program v CZ,nebo SK + Medicina + navod) :
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok
Obrázok

hetos
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 9:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Pro100 v 4,51 nebo 4,68

Poslaťod hetos » Str Apr 22, 2009 12:43 pm

Nemáte někdo odlaz na stažení verze 4.51 nebo na 4.68 staší jen path .

Obrázok užívateľa
Brácha
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 74
Registrovaný: Sob Dec 06, 2008 10:31 pm
Has thanked: 10 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Brácha » Sob Apr 25, 2009 9:07 am

Zdarec, nemáte někdo rozšířenou knihovnu objektů. Díky
Obrázok

hetos
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 9:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod hetos » Štv Apr 30, 2009 10:12 am

Brácha píše:Zdarec, nemáte někdo rozšířenou knihovnu objektů. Díky
o jaké objekty ti konkretně jde?

47adrim
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Štv Mar 12, 2009 2:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

VISTY

Poslaťod 47adrim » Pon Máj 25, 2009 8:50 pm

Než začnu stahovat, pojede to na Vistách ???

scotcha
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Sob Máj 10, 2008 1:09 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod scotcha » Str Jún 03, 2009 8:52 pm

ale kdyz vymazu demo.exe tak to nejde spustit prece

hetos
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 9:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

spustění

Poslaťod hetos » Ned Jún 07, 2009 11:45 am

scotcha píše:ale kdyz vymazu demo.exe tak to nejde spustit prece
nakopiruješ tam soubory z toho path . Tam je spouštěcí exe soubor.

hetos
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 9:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

pro100

Poslaťod hetos » Ned Jún 07, 2009 11:50 am

máte někdo verzy PRO100 verzi 4.51 nebo i 4.42 kde se dá exportovat do rozřezu ( rozkrój). Stačí mi jen holí program bez jakých koliv knihoven. Knihovny si vytvářím vlastní podle zaměření výroby aby mi to spočítalo kompletní cenu se vším všudy co se tam dá.
A ještě by mne zajímalo jestli někdo nevíte jak přidat hranu na radius nebo kolo. Na rovné díly to problém není ale na zakřivené se mi to ještě nepovedlo

janbasarab
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Str Dec 03, 2008 11:42 pm
Bydlisko: 37 castle ave c
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

pomoooc

Poslaťod janbasarab » Pon Jún 15, 2009 4:29 pm

nazdar! nejde my ten pro100 ako by mal, nemozem do neho dostat tu kniznicu, takze mam akesi demo, ale s polnou kniznicou...ktoru nemozem pouzit, da sa to nejak spravit??? thanx

hetos
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 9:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: pomoooc

Poslaťod hetos » Str Jún 17, 2009 5:31 pm

janbasarab píše:nazdar! nejde my ten pro100 ako by mal, nemozem do neho dostat tu kniznicu, takze mam akesi demo, ale s polnou kniznicou...ktoru nemozem pouzit, da sa to nejak spravit??? thanx


Pokud máš jen demo ( na obrazovce se v rozích zobrazuje DEMO) tak musíš do toho programu nakopírovat soubory ze složky path, a vymazat spouštěcí soubory demo .exe. atd.

Pokud si vložíš knihovny z jiné verze tak ti to nepujde, nezobrazí se správně , jelikož to nemá přiřazen material dle této verze. Pomoc je že, když v programu otevřeš v knihovně soubor a vidíš tam že to není barevný ale že tam jsou přes to jen červený nápisy místo materialu tak se dá zmačknout pravý tlačítko myše a dáš "zpracování" a ten material kterej chybí tak vybereš přiřadíš. Pak to už funguje.
Já si tvořím skříňky podle potřeby co se dělá aby v tom bylo vše co se namontuje. Tak, že si materiál přiřadím automaticky ( mám základní verzy materialu) a když je pak potřeba jinou barvu tak se celý výkres dá jedním tahem přebarvit (dvířka , nebo jiná barva korpusů, jiné hrany).
Tvorbu jednotlivých skříněk je potřeba dělat uváženě aby to fungovalo . Proto mám odlišnou barvu korpusu a dvířek , hrany mám nakopírovány v jiné složce dle barev korpusu . Mám rozděliny hrany obyč, ABS 0,5 - 1 - 2 mm a narážecí. Vše je potřeba nacenit potom je již jednoduché měnit druhy a barvy, hned víte na co to přijde. To samé platí o nacenění jednotlivých materialů.

Zatím tedy nevím jak opatřit hranou radiusy to se mi zatím nezadařilo.

D_Dadoo_o
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv Aug 20, 2009 9:28 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

nejde mi to

Poslaťod D_Dadoo_o » Štv Aug 20, 2009 11:06 pm

urobil som vsetko podla navodu a nejde mi to ked spustim PRO100.exe tak to nic neurobi. Prosiim poradte co stym??

majco10
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Sob Jún 28, 2008 11:29 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod majco10 » Štv Sep 03, 2009 3:00 pm

Ja som urobil tiez vsetko podla navodu atiez mi to nejde :((

hetos
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 9:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod hetos » Ned Sep 06, 2009 12:34 am

majco10 píše:Ja som urobil tiez vsetko podla navodu atiez mi to nejde :((

Alespoň kdyby jste napsali pod jakým operačním systémem jedete.
Jinak je ověřeno že to funguje pod Win98 , Win XP profi i Home. Pod Vistama by tomělo také fungovat jen si tam musíte někde něco ve Vistách povolit. Ale pokud zapátráte na netu tak to někde bylo psáno co udělat aby to ve Vistách chodilo.

hetos
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 9:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: nejde mi to

Poslaťod hetos » Ned Sep 06, 2009 12:36 am

D_Dadoo_o píše:urobil som vsetko podla navodu a nejde mi to ked spustim PRO100.exe tak to nic neurobi. Prosiim poradte co stym??


Alespoň kdyby jste napsali pod jakým operačním systémem jedete.
Jinak je ověřeno že to funguje pod Win98 , Win XP profi i Home. Pod Vistama by tomělo také fungovat jen si tam musíte někde něco ve Vistách povolit. Ale pokud zapátráte na netu tak to někde bylo psáno co udělat aby to ve Vistách chodilo.

vulxy
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Str Aug 05, 2009 11:21 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

nowy rozkroj

Poslaťod vulxy » Str Okt 14, 2009 6:12 pm

zdarec ,nahodou k tomu Nowy rozkroj nemate???bol by som vdacny

hetos
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 9:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: nowy rozkroj

Poslaťod hetos » Štv Okt 15, 2009 2:49 pm

vulxy píše:zdarec ,nahodou k tomu Nowy rozkroj nemate???bol by som vdacny
Pokud není program s exportem do rozkroje ( rozřezu) tak je rozkroj k ničemu - nepřetahnou se jednotlivé kusy a rozměry z Pro100 do rozkroje.
Zda to má tlačítko na export do rozkroje zjistíš pod tlačítlem výkazy a kalkulace, kdy se ti otevře okno a tam by mělo být tlačítko do rozřezu , pokud ho tam nemáš tak je program bez exportu

maurix
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Ned Apr 26, 2009 1:44 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod maurix » Pia Dec 25, 2009 10:29 pm

chalani nechce mi to ist na viste neviete v com je problem????

Jang
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned Apr 19, 2009 11:42 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod Jang » Pon Jan 11, 2010 8:16 pm

Ani mne to neide mam XP 32 bit sp3

miro70
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv Nov 06, 2008 8:05 pm
Has thanked: 36 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod miro70 » Sob Jan 23, 2010 10:03 pm

Jang píše:Ani mne to neide mam XP 32 bit sp3
:clap: :clap:ale ide to...

Ďalší

Späť na Archív príspevkov [2011-2014]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia