| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Založený: 22 júl 2007
Poďakovaní 116 v 70 príspevkoch
Reputácia :
11.4   Hlasovalo: 17
|
Zaslal: St október 31, 2007 5:37 pm Predmet: Sutaz o mesacny premium account na rapidshare.com ! |
|
|
Súťaž o mesačný premium account na rapidshare.com !
Podmienky súťaže
1. Uploadnúť čo najväčšie množstvo dát.
2. Minimálne množstvo uploadnutých dát od jedného užívateľa musí byť 15GB a to spolu vo všetkých príspevkoch, ktorých musí byť minimálne 50. (Potencionálny výherca musí mať uploadnutých minimálne 15GB v minimálne 50-tich príspevkoch.)
3. Súbory môžu byť uploadnuté na akýkoľvek server, z ktorého je možné súbor stiahnuť.
4. Súťaž sa začne 15. decembra 2007, ale iba vtedy ak do nej budú prihlásení minimálne 5-ti užívatelia a bude trvať do 15. januára 2008.
5. Do súťaže sa môžete prihlásiť do 15. decembra 2007, ale aj kedykoľvek počas trvania súťaže (s nevýhodou menšieho času na uploadovanie, oproti užívateľom prihláseným do 15. decembra 2007)
6. Uploadnuté súbory musia byť zbalené v "rar" alebo "zip" archíve s heslom, ktoré bude zverejnené v deň začatia súťaže.
7. Po ukončení súťaže bude vedením fóra www.ourphorum.com spočítané množstvo uploadnutých dát od každého užívateľa prihláseného do súťaže. V prípade "fake" súboru bude užívateľ zo súťaže vyradený.
8. Víťazovi súťaže bude odovzdaný (poslaný) mesačný premium account na rapidshare.com a zároveň dostane rank uploadera na fóre.
Do súťaže sa prihlasuje tu
Vaše otázky a pripomienky píšte sem _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
Naposledy upravil ondriak dňa Ut január 22, 2008 5:15 pm, celkom upravené 1 krát.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: So december 15, 2007 1:07 am Predmet: |
|
|
SUTAZ sa zacala !
heslo je : op_sutaz_tvojnick
napr. ak by som sutazil ja, moje heslo by bolo
op_sutaz_ondriak
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: So december 15, 2007 6:52 pm Predmet: |
|
|
dotatok : ku kazdemu uploadnutemu suboru napiste aj jeho velkost, napr. 1x100MB alebo 8x98MB a pod. piste len pravdive hodnoty ! _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ut január 15, 2008 1:10 am Predmet: |
|
|
uzatváram súťaž, po spočítaní uploadov, sa spraví vyhodnotenie a víťazovi bude poslaný premium účet (maximálne do 7 dní od teraz) _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
ondriak
Site Admin

User is Offline
Reputácia :
|
Zaslal: Ne január 20, 2008 10:23 pm Predmet: |
|
|
VYSLEDKY :
-----------------------------------------------------------------------------------
1. soro88, uploadol 44 015 MB
2. andrejko_svk, uploadol 39 674 MB
-----------------------------------------------------------------------------------
soro88 za prve miesto -> mesacny premium account na rapidshare.com
soro88, andrejko_svk -> rank uploader na fore
v mene ourphorum.com, dakujem za uploadnute subory _________________ "Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|