Sygic Mobile Maps 10

Aplikácie, obrázky, operačné systémy pre mobilné telefóny
Neta76
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 191
Registrovaný: Štv Jún 18, 2009 1:52 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 181 times

Sygic Mobile Maps 10

Poslaťod Neta76 » Štv Mar 04, 2010 6:16 am

Sygic Mobile Maps 10 v8.06 [Android/WM/S60]

ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok


[nefunkčné linky boli zmazané, príspevok upravil moderátor ourphorum.com - Stanley2]
Naposledy upravil Neta76 dňa Uto Mar 09, 2010 4:42 pm, celkovo upravené 1

marlo.pp
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv Sep 18, 2008 7:14 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 12 times

Poslaťod marlo.pp » Sob Mar 06, 2010 11:33 pm

Sygic Mobile Maps 10 v8.06
Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Mapy 7.8
Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok
Obrázok

Roman420
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 34
Registrovaný: Ned Okt 26, 2008 9:51 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Poslaťod Roman420 » Str Mar 10, 2010 7:46 pm

funguju aj na satio??
uploaduju len na czshare!!!

patokiler
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 339
Registrovaný: Štv Sep 11, 2008 1:47 pm
Has thanked: 105 times
Been thanked: 46 times

Poslaťod patokiler » Štv Mar 11, 2010 6:28 pm

Podporovane telefony:


APPLE:

iPhone 3G -8/16
iPhone 3GS -16/32

NOKIA:
5230 New
5530 XpressMusic
5800 XpressMusic
5800-2 NAM XpressMusic
6110 Navigator
6120 Classic
6210 Navigator
6220 classic
E50
E51
E60
E61
E61i (Mocha)
E65
E66 (Dora)
E66-2 (Dora)
E66-3 (Dora)
E71
E90 Communicator
N73
N78
N79
N80
N81
N81 8GB
N82
N85
N86
*N900 New
N95
N95-2 8GB
N95-3 NAM
N96 16GB
N97
X6 New

HTC:
Dream
HD2
Hero
Imagio
Leo New
Magic
Max 4G
Mega
Orange & HTC Touch Dual
Orange & HTC TyTN II
P3300
P3600
P3600i
S310
S620 / S621
S710 / S711
S730
S740
Tattoo New
Tilt 2 New
Tilt 2
Touch (P3450)
Touch (P3452)
Touch 3G
Touch Cruise (P3650)
Touch Diamond (P3700)
Touch Diamond2
Touch Dual P5500
Touch Find
Touch HD
Touch Pro
Touch Pro CDMA
Touch Pro2
Touch2 New
Touch2 (P3333)
TyTN II (P4550)
X7500 Advantage

SAMSUNG:
i5700 Spica New
i7500 Galaxy New
i8000 Omnia 2 New
i8910 Omnia HD
SCH-i600 HSDPA
SGH-i200
SGH-i550
SGH-i550w
SGH-i560 / SGH-i560v
SGH-i607 BlackJack
SGH-i760
SGH-i780
SGH-i8510 16GB
SGH-i8510 8GB
SGH-i900 Omnia 16GB
SGH-i900 Omnia 8GB
SGH-i900L
SGH-i908 Omnia 16GB
SGH-i910 Omnia 8GB

SONY ERICSSON:
Satio New
Satio
Xperia X1 / X1i / X1c
Xperia X10 New

HP:
HP iPAQ Data Messenger New
HP iPAQ Voice Messenger New
iPAQ 6915 New


PALM:

Tréo Pro

Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

Obrázok užívateľa
goge
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Pon Aug 11, 2008 9:50 am
Has thanked: 110 times
Been thanked: 1 time

mapy sygic 10

Poslaťod goge » Uto Mar 16, 2010 12:39 am

je tam aj mapa Slovenska?

patokiler
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 339
Registrovaný: Štv Sep 11, 2008 1:47 pm
Has thanked: 105 times
Been thanked: 46 times

Poslaťod patokiler » Uto Mar 16, 2010 5:14 pm

podla mna to tam bude... :)a ked nie tak to skus pohladat tuto :
Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Naposledy upravil patokiler dňa Uto Mar 16, 2010 7:15 pm, celkovo upravené 1

jou.le
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon Okt 06, 2008 12:24 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 0 time

Inštalácia..

Poslaťod jou.le » Pia Mar 19, 2010 10:03 am

Dajte sem prosím návod na inštaláciu...
Mám Nokiu 5530 a normálnym spôsobom to nejde...
Keď to spustím píše to DISK ERROR...

patokiler
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 339
Registrovaný: Štv Sep 11, 2008 1:47 pm
Has thanked: 105 times
Been thanked: 46 times

Poslaťod patokiler » Ned Mar 28, 2010 7:15 pm

ON MA NOKIU 5530 a tam urcite nieje Windows Mobile :)

soprano83
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Sob Júl 05, 2008 8:04 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod soprano83 » Ned Apr 11, 2010 3:20 pm

prosim o radu,fukt mi napise disc error,co mam spravit aby to islo alebo naco mi je ten vygenerovany kod.co s nim????

riri4000
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Sob Jan 03, 2009 9:09 pm
Bydlisko: Košice - Šaca
Has thanked: 25 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod riri4000 » Uto Apr 13, 2010 4:31 pm

NEJDE TI TO PRETO, lebo sisi bud neskopiroval vsetky subory na kartu alebo si ich dal do priecinka. VSETKY subory si len tak hod na kartu a ten KOD potrebujes ked spustis prvy krat aplikaciu !
Obrázok

soprano83
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Sob Júl 05, 2008 8:04 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod soprano83 » Štv Apr 15, 2010 6:42 pm

no super uz som to nainsaloval ale nie su tam mapy????pita mi to aktivacny kod,ale ten co si vygenerujem tak nejde napise nespravni kod,no potom sa mi to podarilo ale ziadne mapy tam nie su.kde sa daju stiahnut hlavne svk

patokiler
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 339
Registrovaný: Štv Sep 11, 2008 1:47 pm
Has thanked: 105 times
Been thanked: 46 times

Poslaťod patokiler » Štv Apr 15, 2010 7:14 pm

tu je niečo:
Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


a tu je cely postum ako nainstalovat nav. atd...

Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


stiahni jeden subor podla toho aky mas OS...a mas tam aj mapu SVK :)odskusane... na 100% ide :D

Obrázok užívateľa
siky99
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 37
Registrovaný: Ned Júl 27, 2008 1:22 pm
Bydlisko: Brno
Has thanked: 11 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod siky99 » Sob Apr 24, 2010 3:45 pm

patokiler píše:ON MA NOKIU 5530 a tam urcite nieje Windows Mobile :)

Ale na tom fóru se zabývají všemi OS od Androidu přes Symbian až po WM,víš? takže příště nechytrač a čti. A zrovna můj odkaz je na Androidní stránky, kde je instalace popsána pro lamy.
Nehledě na to, že většina instalací SYGICu má v obsaženy všechny OS! :razz:
Acer Aspire 5220G

Doom18
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 53
Registrovaný: Štv Máj 14, 2009 2:29 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod Doom18 » Uto Júl 13, 2010 3:07 pm

Chcem sa opytat ze ako si mam nastavit v sigicu to aby mi prijimal GPS signal. Alebo si tam mam nastavit ten COM port ale ani ten neviem prosim pomoc.
Obrázok

pietko11
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 50
Registrovaný: Pia Okt 03, 2008 10:22 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

Poslaťod pietko11 » Uto Júl 13, 2010 11:22 pm

neslo by to aj na samsung s8500 wawe? lebo potreboval by som nieco pre ento mobil len nejak nemôzem zohnat

Obrázok užívateľa
puk-i
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 33
Registrovaný: Pia Apr 10, 2009 1:22 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod puk-i » Ned Júl 18, 2010 7:06 pm

a islo by to na HTC wildfire viem ze je tu zoznam ale wildfire len nedavno vysiel a tak ci by mi to slo??

Obrázok užívateľa
puk-i
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 33
Registrovaný: Pia Apr 10, 2009 1:22 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod puk-i » Ned Júl 18, 2010 8:58 pm

a este ze ked nemam ani staru ani novu verziu sygicu tak si mam stahovat tie prve linky tie ze full??

Obrázok užívateľa
niqo_99
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 02, 2010 1:45 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod niqo_99 » Uto Júl 20, 2010 9:33 am

Odskusane na nokii 5800 vsetko funguje :clap:


Podla telefonu treba stiahnut jedno z tych prvych packov hore a potom mapy.

mir.jar
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 89
Registrovaný: Sob Okt 03, 2009 6:00 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod mir.jar » Uto Júl 20, 2010 10:39 am

kurnik... miesto toho liecivo napiste c*a*k ... co ma to stalo nervov kym som prisiel na to ako to aktivovat

turbiatko
Power User
Power User
 
Príspevky: 638
Registrovaný: Ned Okt 26, 2008 9:20 pm
Has thanked: 25 times
Been thanked: 235 times

Poslaťod turbiatko » Str Júl 21, 2010 11:25 pm

Sygic Mobile Maps 10 ver.8.14

Pack obsahuje instalacku Sygic Mobile Maps 10 8.14 pre Symbian, Android and WM, madicinu,*.mlm a predinstalovane mapy SK,CZ,AUT,POL a HUN.(TELEATLAS 03.2010)

Download:

Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Kompletne mapy Europy TELEATLAS 03.2010


Mapy vychodnej Europy (staty: alb,bgr,bih,blr,cze,est,grc,hrv,hun,ltu,lva,mda,mkd,mne,pol,rou,srb,svk,svn,tur,ukr):
Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Zvysne staty Europy:
Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Kód: Vybrať všetko
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

Ďalší

Späť na Mobil - Ostatné

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia