| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
stewulko
Začiatočník

User is Offline
Založený: 10 november 2008
Poďakovaní 69 v 18 príspevkoch
Reputácia :
13.8  
|
Zaslal: So november 29, 2008 6:45 pm Predmet: |
|
|
| bajky napísal: | | nech robim co robim nedokazem zobrazit ten adresar c:/sys/bin a takze nemozem tam ani nakopirovat ten install server.Mam nokiu 6220classic.Vie mi niekto pomoct? |
Je potrebné, aby si si ho dal niekde na kartu a potom premiestnil do tej zložky BIN - musí ti to ísť. _________________ Stewo
Ak zadam novú tému, z ktorej sa dá niečo stiahnúť - Po stiahnutí nezabudnite POĎAKOVAŤ - v pravom hornom rohu. Vďaka
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : gucci |
|
 |
asantaister
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 29 november 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: So november 29, 2008 10:28 pm Predmet: |
|
|
Ahojte,
nepodarilo sa mi nainstalovat installserver na nokiu E66. Hned pri prvom kroku-instalacii X-plore 1.22 napisalo chyba certifikacie. Vie mi niekto poradit? dakujem.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
gucci
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 30 november 2008
Reputácia :
0.8  
|
Zaslal: Ne november 30, 2008 6:23 pm Predmet: |
|
|
| stewulko napísal: | | Je potrebné, aby si si ho dal niekde na kartu a potom premiestnil do tej zložky BIN - musí ti to ísť. |
ale ja nemam slot na kartu tak ako to dostanem do c:sys/bin/ mam Nokiu N95 8GB a ta nema slot na karty??? skušam všetko mozne a nic mozes pls. dat nejaku radu?Dakujem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
stewulko
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
13.8  
|
Zaslal: Po december 01, 2008 10:15 am Predmet: |
|
|
| gucci napísal: | | ale ja nemam slot na kartu tak ako to dostanem do c:sys/bin/ mam Nokiu N95 8GB a ta nema slot na karty??? skušam všetko mozne a nic mozes pls. dat nejaku radu?Dakujem |
Gucci - tak to daj do pamäte - takisto mam N95 8GB - z rozbaleného súboru daj Kopírovať - potom Prilepiť do pamäte N95 bud priamo alebo do nejakej zložky a potom v X-Plore ju premiestni - nič zložité... dúfam  _________________ Stewo
Ak zadam novú tému, z ktorej sa dá niečo stiahnúť - Po stiahnutí nezabudnite POĎAKOVAŤ - v pravom hornom rohu. Vďaka
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
gucci
Pozorovateľ

User is Offline
Reputácia :
0.8  
|
Zaslal: Ut december 02, 2008 6:52 pm Predmet: |
|
|
| stewulko napísal: | Gucci - tak to daj do pamäte - takisto mam N95 8GB - z rozbaleného súboru daj Kopírovať - potom Prilepiť do pamäte N95 bud priamo alebo do nejakej zložky a potom v X-Plore ju premiestni - nič zložité... dúfam  |
to sa my podarilo aleee zapol som navigaciu a stale my to vypisuje ze vypocet trasy a nic sa nedeje tak neviem ci som niekde spravil chybu alebo co tomu je!!!! nejde to ani za nic vsetko som spravil ako je popisane v navode
|
|
| Návrat hore |
|
 |
stewulko
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
13.8  
|
Zaslal: St december 03, 2008 12:35 am Predmet: |
|
|
| gucci napísal: | to sa my podarilo aleee zapol som navigaciu a stale my to vypisuje ze vypocet trasy a nic sa nedeje tak neviem ci som niekde spravil chybu alebo co tomu je!!!! nejde to ani za nic vsetko som spravil ako je popisane v navode  |
Gucci gucci gucci - čo tak prejsť na prvu stránku tejto témy a prečítať si problém DEZOLÁTORA ????
Keby si si to pozrel, tak problém vyriešiš. Zbytočne sa nepýtajme (nespamujme), ale sledujme problémy iných a ich riešenia, ktoré riešia aj vaše problémy.
Dúfam, že prejsť o stránku nebude problém...  _________________ Stewo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
gucci
Pozorovateľ

User is Offline
Reputácia :
0.8  
|
Zaslal: St december 03, 2008 3:01 pm Predmet: |
|
|
| stewulko napísal: | Gucci gucci gucci - čo tak prejsť na prvu stránku tejto témy a prečítať si problém DEZOLÁTORA ????
Keby si si to pozrel, tak problém vyriešiš. Zbytočne sa nepýtajme (nespamujme), ale sledujme problémy iných a ich riešenia, ktoré riešia aj vaše problémy.
Dúfam, že prejsť o stránku nebude problém...  |
ja tu nič nespamujem, prečital som si všetko čo je tu a aj prispevok od DEZOLATORA!!!! a forum je na to ked niekto niečo potrebuje tak sa slušne opyta a ked niekto chce tak odpovie. a mne to nejde tak sa pytam
kde može byt problem? nič viac
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jozo11112
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 04 december 2008
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: Pi december 05, 2008 12:35 am Predmet: licencia |
|
|
| mapa funguje ale pise mi to ze je to len na 90 dni ako to vyriesit hmmmm
|
|
| Návrat hore |
|
 |
miskoo21
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 03 december 2008
Reputácia :
0.4  
|
Zaslal: So december 06, 2008 11:31 pm Predmet: |
|
|
| Zdravim. vsetko som nainstaloval podla navodu... ale ked uz mam nainstalovat NOKIA MAPS 2, tak dam instalovat aplikaciu aj ju zacne instalovat ale potom nic. ako keby to zamrzlo... skusal som aj tu verziu co je na nokia.sk a stale to iste... cakam cakam a nic. co s tym ? dik
|
|
| Návrat hore |
|
 |
torra
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 17 august 2008
Reputácia :
0.2  
|
Zaslal: Ne december 07, 2008 1:47 am Predmet: mapy |
|
|
| a ktorá mapa z toho 1,5GB balíku je pre slovensko nech to tam nedávam všetko vie to niekto?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
stewulko
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
13.8  
|
Zaslal: Ne december 07, 2008 11:50 am Predmet: Re: mapy |
|
|
| torra napísal: | | a ktorá mapa z toho 1,5GB balíku je pre slovensko nech to tam nedávam všetko vie to niekto? |
V mojom príspevku - máš návod ako nainštalvať osobitne akukoľvek krajinu/jazyk..., ak nechceš sťahovať všetky mapy. Prepni sa na stranku 1 z tejto témy. _________________ Stewo
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : fio88 |
|
 |
miskoo21
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 03 december 2008
Reputácia :
0.4  
|
Zaslal: Ne december 07, 2008 4:54 pm Predmet: |
|
|
| no vie mi niekto poradit ci ani nie? a ako dlho sa instaluje ta aplikacia nokia maps? nejaka rada by sa zisla
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fio88
Nováčik

User is Offline
Založený: 02 máj 2008
Reputácia :
21.5  
|
Zaslal: Ut december 09, 2008 10:48 am Predmet: |
|
|
na nokii 6220 sa neda ziadnym sposobom vytvorit podadresar bin ... ak sa to niekomu podarilo tak please navod sem skusal som uz aj nemozne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
stewulko
Začiatočník

User is Offline
Reputácia :
13.8  
|
Zaslal: Ut december 09, 2008 1:25 pm Predmet: |
|
|
Pre: miskoo21
aplikácia sa instaluje nejakych 5 minút - záleži od vyťaženosti systému ale do 10 minút to musiš mať tak či tak
Pre: fio88
do Nokie 6220 asi začali inštalovať nejaky novy soft, ktorý zabraňuje inštalovaniu "vybraných" aplikácii, ja osobne som tam skusal dať Garmin XT a za svätého to nechcelo spustiť - Bohužial v Nokii 6220 to nespustíš. Na prvej stránke témy sú telefóny, pri ktorých to funguje 6220 tam nieje.  _________________ Stewo
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : fio88 |
|
 |
fio88
Nováčik

User is Offline
Založený: 02 máj 2008
Reputácia :
21.5  
|
Zaslal: Št december 18, 2008 10:19 am Predmet: |
|
|
keby som to vedel tak tu nokiu 6220 ani nechcem radsej N95 by som zobral ..... islo mi len o navigaciu v mobile
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|