| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
somik
Nováčik

User is Offline
Založený: 10 júl 2008
Poďakovaní 2 v 2 príspevkoch
Reputácia :
5.7  
|
Zaslal: St júl 23, 2008 6:37 pm Predmet: |
|
|
| mne sa toto fórum páči hlavne čo sa týka filmov... A myslím si že fóru vždy pomôže keď sa nájdu uploaderi čo budú dávať na free serveri... Na upnito, megaulpoad, filefactori a podobné... Lebo nie každý si kupuje rapid...
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : ondriak |
|
 |
miki666
Začiatočník

User is Offline
Založený: 02 september 2008
Poďakovaní 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
15.7  
|
Zaslal: Ut september 02, 2008 4:55 pm Predmet: |
|
|
Tak zaregistroval som sa sem len nedávno, ale poviem vám strašne sa mi tu zapáčilo. 100 bodov  _________________
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
haffy_GO
Uploader

User is Offline
Založený: 27 apríl 2008
Poďakovaní 103 v 68 príspevkoch
Reputácia :
94.7   Hlasovalo: 3
|
Zaslal: Ne október 05, 2008 5:47 pm Predmet: |
|
|
PRVA DESIATKA TOPLISTU HOVORI ZA VSETKO !!!
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
mklokner
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 08 august 2008
Poďakovaní 10 v 2 príspevkoch
Reputácia :
29   Hlasovalo: 2
|
Zaslal: Ne október 05, 2008 6:47 pm Predmet: |
|
|
Veľa súťaží o konto na rapidshare a aby mal každý šancu vyhrať... A nie napr, že by každý nevyhral a tí istí aby nevyhrávali, ako je to vo väčšine súťaží... :-) Inak v pohode, len mohol by byť aj lepší templat :-) _________________ Všetko o POP Music nájdeš na: [Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
vandulik
Nováčik

User is Offline
Založený: 16 október 2008
Poďakovaní 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
7.5  
|
Zaslal: Št november 20, 2008 10:13 am Predmet: |
|
|
Mno já jsem tady na fórum něco přes měsíc a moc se mi tu líbí... Jak už bylo řečeno: málo kdy se najde fórum kde na 98% jdou soubory stáhnout a navíc stahujete to, co máte. Jediná maličkost, kterou bych mohla vytknout je v abecedním řazení. Např. názvy filmů na Š pod S nenajdete a to mi trošku vadí. Vím, že je jasně řečeno, že se téma má psát bez diakritiky, právě kvůli tomuto řazení, avšak ne všichni to dodržují. Takže bych uvítala buď aby se radilo Č->C, Ř->R apod. nebo dát něco jako ostatní, kde by se zařadily přízpěvky, které nemůžou být pod určitým písmenkem... Ale je to opravdu jen maličkost, jinak je to tu naprosto SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉR
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
Argetlam
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 12 február 2008
Poďakovaní 49 v 27 príspevkoch
Reputácia :
24   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: So november 22, 2008 2:42 pm Predmet: |
|
|
ja som tu uz dlhsie a porovnavam toto forum s WB kde som uz tiez nejaku tu dobu...velmi sa mi tu pacia sutaze ktore na WB moc nenajdem ale na druhej strane o WB je podla mna vacsi zaujem a chodi tam omnoho viac ludi ako tu a najdem tam toho viac ale to bude asi preto lebo toto forum je este mlade a treba donho este vela pripievat...
Ale inak sa mi celkom paci a myslim ze Admin moze byt spokojny s cestou na ktoru sa vydal. _________________
Nikdy neuploadujem cez rapidshare
Ak sa Vam nieco odo mna paci staci stlacit ĎAKUJEM
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
prco991
Nováčik

User is Offline
Založený: 13 november 2008
Reputácia :
3  
|
Zaslal: Ut december 23, 2008 7:47 pm Predmet: |
|
|
som tu zatiaľ len krátko no som úplne spokojný s týmto fórom máte u mňa jedno veľké ĎAKUJEM len tak ďalej. Všetky linky funkčne, hesla fungujú vecí na ťahanie je tu strašne veľa až niekedy neviem čo skôr.Držím palce  _________________
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
Kexi
Pozorovateľ

User is Offline
Založený: 04 január 2009
Reputácia :
0.8  
|
Zaslal: Po január 05, 2009 1:33 pm Predmet: |
|
|
som tu po 1x a som spokojny s prehladnostou aj s obsahom, takze nie je co vytknut, len tak dalej, drzim palce
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
marvolo
Začiatočník

User is Offline
Založený: 26 júl 2008
Poďakovaní 4 v 3 príspevkoch
Reputácia :
25   Hlasovalo: 1
|
Zaslal: Po január 05, 2009 1:48 pm Predmet: |
|
|
| Toto forum je super najlepsie ake som nasiel. co sa mi na nom asi najviac paci ze je dost obsiahle a pritom prehladne. Jedine keby pridavalo viac uploderov Free veci lebo vela ludi si ucty na rapid cobru a pod. nekupuje. Toto forum je proste supeer.
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
cho55e
Top Prispievateľ

User is Offline
Založený: 09 júl 2008
Poďakovaní 85 v 55 príspevkoch
Reputácia :
51.3   Hlasovalo: 4
|
Zaslal: Ut január 06, 2009 8:45 pm Predmet: |
|
|
Ja si myslim ze toto forum je pre mna ako droga! Nebol som zatial na lepsiom - a ani ine nehladam! Ked nieco potrebujem viem ze sa tu da na vsetkych spolahnut a uz mi aj dost ludi pomohlo. Momentalne sa snazim pomahat aj ja tym co este nevedia ako to tu chodi. Neviem ako to chodi na inych forach ale si cenim to ze tu človek moze podakovat, alebo darovat reputaciu ako vdaku! Ourphorum je proste super!
 _________________ Keď niečo stiahnem POĎAKUJEM veď 1-x Click na ďakujem neškodí!!!
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
smutacka
Nováčik

User is Offline
Založený: 30 december 2008
Poďakovaní 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
1.4  
|
Zaslal: St január 07, 2009 11:02 am Predmet: |
|
|
| Mohla by sa pridavat reputacia aj za to ked niedo dostane dakujem v prispevku. aspon 0,1. Ale inak je toto forum perfektne!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|