| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
fuly05
Nový člen

User is Offline
Založený: 27 január 2009
Poďakovaní : 6 v 5 príspevkoch
Reputácia :
9.1  
|
Zaslal: Pi apríl 03, 2009 8:02 pm Predmet: Turbo sliders |
|
|
Turbo sliders full game
To to je hra na popavenie je to plna verzia a je tu na stiahnutie zo znamich up. serverov dufam ze sa vam to bude pacit a dufam aj ze vam nebude vadit jedno male dakujem v SS vopred vam zato dakujem a prajem prijemnu zabavu
Download Rapidshare
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku a môžu posielať príspevky na fórum. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
Download, upload, share it - rapidshare, megaupload, netload. Vyhladat a stiahnut sk cz torrent, titulky, dabing, cd dvd obal, alebo mp3.
Download Hellshare
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku a môžu posielať príspevky na fórum. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
Download, upload, share it - rapidshare, megaupload, netload. Vyhladat a stiahnut sk cz torrent, titulky, dabing, cd dvd obal, alebo mp3.
Download Cobrashare
Download Ulozto
Je to nainstalovana hra staci rozbalit a hrat
Prijemne hranie
Naposledy upravil fuly05 dňa So apríl 04, 2009 2:36 pm, celkom upravené 1 krát.
Príspevok upravil tekmaster : Linky do code!!!
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
Odkazy
|
|
 |
fuly05
Nový člen

User is Offline
Reputácia :
9.1  
|
Zaslal: Pi apríl 03, 2009 8:11 pm Predmet: |
|
|
este som zabudol ak budu nejake problemy tak napiste pokusim sa ich viriesit
|
|
| Návrat hore |
|
 |
padavka
Nový člen

User is Offline
Založený: 19 október 2008
Poďakovaní : 0 v 0 príspevkoch
Reputácia :
13.6  
|
Zaslal: So apríl 04, 2009 11:41 am Predmet: |
|
|
| fuly05 napísal: |
este som zabudol ak budu nejake problemy tak napiste pokusim sa ich viriesit  |
problem je ... je to zle nainstalovane tzn. NEFUNGUJE TO -
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fuly05
Nový člen

User is Offline
Reputácia :
9.1  
|
Zaslal: So apríl 04, 2009 1:04 pm Predmet: |
|
|
skusal som je to funkcne odinstaloval som to a nainstaloval som to znova stohto upu a mne to funguje tak fakt nevem v com moze byt problem??
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fuly05
Nový člen

User is Offline
Reputácia :
9.1  
|
Zaslal: So apríl 04, 2009 2:34 pm Predmet: |
|
|
| ak este niekto bude stahovat a pojde mu to alebo naopak bude dalsi problem prosim obydve varianty sem napiste dakujem
|
|
| Návrat hore |
|
|
 |
kyselina111
Nový člen

User is Offline
Založený: 27 marec 2009
Reputácia :
15  
|
Zaslal: Po apríl 06, 2009 6:06 pm Predmet: je to good :O |
|
|
| ak este niekto bude stahovat a pojde mu to alebo naopak bude dalsi problem prosim obydve varianty sem napiste dakujem |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kyselina111
Nový člen

User is Offline
Založený: 27 marec 2009
Reputácia :
15  
|
Zaslal: Po apríl 06, 2009 6:11 pm Predmet: nejde to |
|
|
| ak este niekto bude stahovat a pojde mu to alebo naopak bude dalsi problem prosim obydve varianty sem napiste dakujem |
nejde to
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fuly05
Nový člen

User is Offline
Reputácia :
9.1  
|
Zaslal: Ut apríl 07, 2009 2:24 pm Predmet: |
|
|
| musi to ist nechapem ako je mozne ze to nejde to asi daco z kompom musite mat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkvet
Nový člen

User is Offline
Založený: 02 január 2009
Reputácia :
9  
|
Zaslal: St apríl 29, 2009 1:24 am Predmet: Nefunguje. |
|
|
| Stiahol som to s ulozto,mam Vistu.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
DarkSten
Nový člen

User is Offline
Založený: 10 február 2009
Reputácia :
16.6  
|
Zaslal: Ut máj 05, 2009 3:30 pm Predmet: |
|
|
| s compom nist nemam a nejde to ...treba to preistalovat .. ale instalacka tam neni
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lordi222
Nový člen

User is Offline
Založený: 21 apríl 2009
Poďakovaní : 4 v 3 príspevkoch
Reputácia :
23.2   Hlasovalo : 1
|
Zaslal: Ne máj 17, 2009 4:49 am Predmet: |
|
|
mozno to mas zle upnute?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
:: [ Vygenerované za 0.54 sekúnd ] :: [ 50 požiadaviek ] :: [ 3,777 zobrazených stránok za deň. ] ::