| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
bassspencer
Nový člen

User is Offline
Založený: 04 júl 2008
Poďakovaní : 1 v 1 príspevkoch
Reputácia :
30.7  
|
Zaslal: Ut apríl 14, 2009 4:29 pm Predmet: zmena pozadia v okne (rada) |
|
|
| čavte lidičky neviete mi náhodou poradiť ako by som mohol zmeniť pozadie vo windows-áckych oknách XP ? napr. keď otvorim nejaký priečinok aby tam nebolo to biele pozadie ale mal by som tam vlastný obrazok jako keď meníte plochu . PS : prieskumníka hore som zmeniť dokázal cez ashampoo winoptimizer 6 diki za akúkoľvek radu:)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Odkazy
|
|
 |
Michost2
Začiatočník

User is Offline
Založený: 15 jún 2009
Poďakovaní : 3 v 3 príspevkoch
Reputácia :
151.9   Hlasovalo : 3
|
Zaslal: Po jún 29, 2009 6:05 pm Predmet: |
|
|
da sa to na 98, alebo 2000, to viem isto, ale xp alebo vista asi ne... _________________ Keď vám môj príspevok pomôže, tak mi prosím zvýšte reputáciu alebo poďakujte...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
FiftyVCD
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 22 máj 2009
Poďakovaní : 9 v 8 príspevkoch
Reputácia :
28.3   Hlasovalo : 4
|
Zaslal: Pi júl 03, 2009 7:22 pm Predmet: |
|
|
| citácia: |
1: Vytvorte novy textovy dokument (Prave tlacitko / Novy / Textovy Dokument) tam kde chcete mat pozadie.
2: Otvorte ho a vlozte nasledujuci text:
Free download - stiahni zadarmo :
[Len registrovaní užívatelia vidia celý obsah príspevku a môžu posielať príspevky na fórum. Zaregistrujte sa alebo sa prihláste na fórum.] Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. [Only registrated users can see content of post. Register or sign in on the forum.] Registration is free and takes only couple of seconds.
:!: samozrejme namiesto D:\My Pictures\Vista pictures\Windows Vista Wallpaper Pack\68.jpg tam dame cestu k obrazku , ktory tak chceme mat
3: Dajte subor ulozit jako
Nazov: desktop.ini
Ulozit ako typ: vsetky subory
Ak to mate ulozte to a zatvorte okna potom otvorte to okno kde ste ulozili desktop subor a je to!
a vysledok by mal byt asi takyto :
 |
Vyskusaj toto mne sa to na viste nedalo spravit (alebo som to nevedel) ale na xp by to malo ist
|
|
| Návrat hore |
|
| Za tento príspevok ti poďakovali : šiška |
|
 |
MISURO1
Power User

User is Offline
Založený: 11 december 2008
Poďakovaní : 60 v 44 príspevkoch
Reputácia :
48.9   Hlasovalo : 12
|
Zaslal: Pi júl 03, 2009 8:56 pm Predmet: |
|
|
Odskusane a funguje to na 100% na XP...  _________________
|
|
| Návrat hore |
|
 |
šiška
Prispievateľ

User is Offline
Založený: 20 január 2009
Poďakovaní : 7 v 5 príspevkoch
Reputácia :
2   Hlasovalo : 3
|
Zaslal: Pi júl 03, 2009 8:59 pm Predmet: |
|
|
mne to ide len v zložkách ako Moje dokumenty, Program files alebo Windows... v obyčajnej zložke čo si vytvorím mi to nejde, neviete prečo?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MISURO1
Power User

User is Offline
Založený: 11 december 2008
Poďakovaní : 60 v 44 príspevkoch
Reputácia :
48.9   Hlasovalo : 12
|
Zaslal: So júl 04, 2009 7:04 am Predmet: |
|
|
tak to nejde ani mne....! _________________
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
:: [ Vygenerované za 0.63 sekúnd ] :: [ 33 požiadaviek ] :: [ 26,886 zobrazených stránok za deň. ] ::