ATI grafika

Staré, nevhodné a zabudnuté príspevky za obdobie rokov 2007-2016.
Obrázok užívateľa
mijan
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Pia Okt 16, 2009 8:45 am
Bydlisko: Nemšová
Poďakoval: 68 krát
Poďakovali mi: 19 krát

ATI grafika

Poslaťod mijan » Str Jan 27, 2010 1:57 am

Uz tolko krat podana otazka, ale neporadili by ste mi pls nejaku sikovnu ATI kartu okolo 100€ do amd athlonII x2 240 2,8ghz 4gb ram? Ta integrovana je vhodna akurat na zhorenie...

18VipeR18
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 158
Registrovaný: Pon Aug 03, 2009 8:27 pm
Poďakoval: 20 krát
Poďakovali mi: 118 krát

Poslaťod 18VipeR18 » Str Jan 27, 2010 3:34 pm

hmm ja mam ATI Radeon 4800 - 512 MB a som s nou spokojny
[podpis porusujuci pravidla bol zmazany, ourphorum.com]

Obrázok užívateľa
pegi007
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 85
Registrovaný: Štv Okt 23, 2008 8:02 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 45 krát

Poslaťod pegi007 » Str Jan 27, 2010 6:02 pm

ja ATI HD3650 AGP GDDR3 512mb a napr. gta4 mi ide absolutne v pohode ... len ked chces mat linux tak ATI silno neodporucam 8)
Obrázok
lamiska.dyndns.org:25565 - moj minecraft server :)

Obrázok užívateľa
mijan
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Pia Okt 16, 2009 8:45 am
Bydlisko: Nemšová
Poďakoval: 68 krát
Poďakovali mi: 19 krát

Poslaťod mijan » Str Feb 03, 2010 6:33 pm

no nakoniec som kupil Sapphire HD 4870 Toxic 512MB, len by som potreboval poradit co teraz s tou integrovanou ci ju nechat bezat zaroven (co bude asi blbost), alebo ju vypnut a v tom je moj problem, ako?
Neber úplatky, nebo se z toho zblázníš?

Obrázok užívateľa
pegi007
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 85
Registrovaný: Štv Okt 23, 2008 8:02 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 45 krát

Poslaťod pegi007 » Str Feb 03, 2010 8:16 pm

ked das kabel z monitora z integrovanej do graf. karty tak integrovana nepojde
Obrázok
lamiska.dyndns.org:25565 - moj minecraft server :)

Obrázok užívateľa
mijan
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Pia Okt 16, 2009 8:45 am
Bydlisko: Nemšová
Poďakoval: 68 krát
Poďakovali mi: 19 krát

Poslaťod mijan » Str Feb 03, 2010 9:23 pm

ovladace radsej odinstalujem bo tam mam nvidia teraz kukam. dik za radu
Neber úplatky, nebo se z toho zblázníš?

Obrázok užívateľa
pegi007
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 85
Registrovaný: Štv Okt 23, 2008 8:02 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 45 krát

Poslaťod pegi007 » Str Feb 03, 2010 10:07 pm

no hlavne si stiahni najnovsie ovladace z ati stranky......a nie z CD co si dostal k grafike ....tam byvaju starsie
Obrázok
lamiska.dyndns.org:25565 - moj minecraft server :)

Obrázok užívateľa
xanderhell
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 72
Registrovaný: Sob Nov 01, 2008 1:39 pm
Poďakoval: 7 krát
Poďakovali mi: 93 krát

Poslaťod xanderhell » Str Feb 03, 2010 10:17 pm

5750 1GB, ale ta stale pred par mesiacmi okolo 130€, mozno isla dole

Obrázok užívateľa
mijan
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Pia Okt 16, 2009 8:45 am
Bydlisko: Nemšová
Poďakoval: 68 krát
Poďakovali mi: 19 krát

Poslaťod mijan » Str Feb 10, 2010 7:41 pm

dnes som tam dal tu 5750ku moc ti dik za radu je uplne perfektna a hlavne ticha..
Neber úplatky, nebo se z toho zblázníš?


Späť na Archív príspevkov (2007-2016)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia

cron