Mam navigaciu Garmin nüvi® 1390LMT. Ako odinstalujem nepotrebne veci, nevojde sa mi tam mapa, vypisuje malo miesta, externu kartu nemam. Dakujem.
Platiť za fórum chcú,ale aby aj riadne fungovalo,keď si už zaplatil,na to ti z vysoka kašlú. Admin ani nie je schopný ti odpovedať! Odkaz dole:admin@ourphorum.com Klikneš a hodí ťa na index!
Nema niekto ten program? Z CD mi ostal iba obal, neviem, kde sa zapotrosilo
Platiť za fórum chcú,ale aby aj riadne fungovalo,keď si už zaplatil,na to ti z vysoka kašlú. Admin ani nie je schopný ti odpovedať! Odkaz dole:admin@ourphorum.com Klikneš a hodí ťa na index!
Ten Expres som si ja uz stiahol, ale tam nieje vypisane, ze co vsetko je nainstalovane v Garmine. Myslel som nejaky original soft na tom CD co bol, ci to nebol nejaky iny.
Program, ako garmin soft to aktualizuje, mapy tiez, ale nastroje? Ake? Nic ten expres neponuka, to je len taky o nicom na soft a mapu, to je vsetko. Nejake nastroje alebo rozsirenia free to neviem, kde najst. Jednotlive jazyky, jazyk klavesnice, textu .... atd. Ja som to vsetko premazal lebo sa mi to nejako rozsypalo, chybali mi polovica ulic a pod.