Lan Kabel

Staré, nevhodné a zabudnuté príspevky za obdobie rokov 2007-2016.
samimi
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 62
Registrovaný: Sob Jan 10, 2009 8:31 pm
Poďakoval: 13 krát
Poďakovali mi: 7 krát

Lan Kabel

Poslaťod samimi » Pia Jan 15, 2010 5:26 pm

mam taky problem kupil som si lan kabel chcel som ho spojit notebook-pc notebook ma vistu a pc xp HP.normalne som zapojil a nic.cakal som a napisalo mi to ze obmedzene alebo ziadne pripojenie.Tak chcel bi som keby mi tu niekto poradil niaky podrobny postup.budem vdacni ked mi nieto pomoze odvdacim sa mu reputaciou.diki :furious: :frusty:

Obrázok užívateľa
666leonSK
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 128
Registrovaný: Sob Aug 15, 2009 4:45 pm
Bydlisko: Slovensko
Poďakoval: 66 krát
Poďakovali mi: 119 krát

Poslaťod 666leonSK » Pia Jan 15, 2010 7:05 pm

Napis c konkretne potreujes...napriklad "chcem aby mi to vyrabalo cukriky "
Like no other !
Obrázok

Obrázok užívateľa
marvolo
V.I.P.
V.I.P.
 
Príspevky: 380
Registrovaný: Sob Júl 26, 2008 8:28 pm
Bydlisko: Košice
Poďakoval: 225 krát
Poďakovali mi: 168 krát

Poslaťod marvolo » Pia Jan 15, 2010 8:59 pm

tak asi chcel hrat hry po LAN alebo prenasat data

martinez7777
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 168
Registrovaný: Štv Nov 20, 2008 6:33 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 11 krát

Poslaťod martinez7777 » Sob Jan 16, 2010 12:52 am

Viem čo máš namysli aj viem kde je u teba problém:)...
Vieš kde sa ti nastavujú Ip adresi??
Vykúrená Cigareta Skracuje Život o 2 Minúty.
Vypitá Fľaška Rumu Skracuje Život o 4 Minúty.
Pracovný/Školský Deň Skracuje Život o 7 Hodín.

samimi
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 62
Registrovaný: Sob Jan 10, 2009 8:31 pm
Poďakoval: 13 krát
Poďakovali mi: 7 krát

Poslaťod samimi » Sob Jan 16, 2010 5:24 pm

ne ja chcem hrat warcraft3 tft po lane a preto chcem pomoc jak aby sa dalo hrat cez lan kabel.

Obrázok užívateľa
jeri333
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 52
Registrovaný: Ned Jún 28, 2009 7:27 pm
Poďakoval: 32 krát
Poďakovali mi: 20 krát

Poslaťod jeri333 » Sob Jan 16, 2010 5:42 pm

no daj vlastnosti na lokalne pripojenie, tam najdi Protokol (TCP/IP) tam si daj hodnoty a posledne musi byt na jednom PC 1 a na druhom 2, maska podsiete sa vygeneruje sama a ostatne odpis podla prveho, DNS iba prvy riadok vypln podla prveho a daj ok, pootm nainstaluj siet a zapni zdielanie tlaciarni a priecinkov.
Obrázok
Obrázok
Obrázok

samimi
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 62
Registrovaný: Sob Jan 10, 2009 8:31 pm
Poďakoval: 13 krát
Poďakovali mi: 7 krát

Poslaťod samimi » Sob Jan 16, 2010 10:48 pm

a to DNS ma byt jake cislo?alebo jak to mam zistit..diki :cray:

martinez7777
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 168
Registrovaný: Štv Nov 20, 2008 6:33 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 11 krát

Poslaťod martinez7777 » Ned Jan 17, 2010 11:16 am

Adresa IP: 192.161.6.2
Maska Podsiete: 255.255.255.0
Výchozi Brána: Nechaj prázdne

Uprednostnovanie Server DNS: 192.161.6.2


a na druhom PC to urob tak isto len tam kde su 2 na konci daj 1

Potom choď do tento počítač daj prawým na jeden z discov.. a tam si nastav zdielanie.. potom zapoj lan kábel a je to:)
Vykúrená Cigareta Skracuje Život o 2 Minúty.
Vypitá Fľaška Rumu Skracuje Život o 4 Minúty.
Pracovný/Školský Deň Skracuje Život o 7 Hodín.

samimi
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 62
Registrovaný: Sob Jan 10, 2009 8:31 pm
Poďakoval: 13 krát
Poďakovali mi: 7 krát

Poslaťod samimi » Ned Jan 17, 2010 9:32 pm

very thanks diki moc skusim

samimi
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 62
Registrovaný: Sob Jan 10, 2009 8:31 pm
Poďakoval: 13 krát
Poďakovali mi: 7 krát

Poslaťod samimi » Štv Jan 21, 2010 8:53 pm

ide to len mam problem chcem napojit dva notebooky jeden ma XP a druhy 7 a nejde to.ked som to skusal cez notebook a pocitac islo to.chceme hrat warcraft 3.tak prosim poradte.diki moc :furious:

martinez7777
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 168
Registrovaný: Štv Nov 20, 2008 6:33 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 11 krát

Poslaťod martinez7777 » Štv Jan 21, 2010 9:35 pm

Nie Som Si Istý Ale Može To Byť Aj Tým Že Jeden Je 7 A Druhý XP...
Vykúrená Cigareta Skracuje Život o 2 Minúty.
Vypitá Fľaška Rumu Skracuje Život o 4 Minúty.
Pracovný/Školský Deň Skracuje Život o 7 Hodín.

samimi
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 62
Registrovaný: Sob Jan 10, 2009 8:31 pm
Poďakoval: 13 krát
Poďakovali mi: 7 krát

Poslaťod samimi » Pia Jan 22, 2010 2:19 pm

j asi ano lebo ked som spojil PC-NOTebook tak islo a ked dva notebooky nejde to.....lebo jeden ma 7 a druhy ma XP..ach jo :frusty: :frusty: :frusty:

martinez7777
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 168
Registrovaný: Štv Nov 20, 2008 6:33 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 11 krát

Poslaťod martinez7777 » Pia Jan 22, 2010 5:25 pm

preinštaluj všetko na WIN7 a je to....lepšie výhodnejšie a rýchlejšie:D

/edit

kde je ta repka??xD
Vykúrená Cigareta Skracuje Život o 2 Minúty.
Vypitá Fľaška Rumu Skracuje Život o 4 Minúty.
Pracovný/Školský Deň Skracuje Život o 7 Hodín.


Späť na Archív príspevkov (2007-2016)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 36 hostia