Music - Metal, Rock

Metal hearts
  • Témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok
  • Alestorm
    od bleky666 » Str Okt 18, 2017 10:11 pm
    2 Odpovede
    1014 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Júl 24, 2018 11:05 pm
  • Powerwolf
    od bleky666 » Uto Okt 24, 2017 3:35 pm
    1 Odpovede
    809 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Júl 24, 2018 10:45 pm
  • Axel Rudi Pell
    od klavesnica14 » Pia Apr 21, 2017 9:42 am
    2 Odpovede
    1176 Zobrazenia
    Posledný príspevok od ch3lios Zobrazenie posledných príspevkov
    Ned Jún 03, 2018 3:29 pm
  • Rotting Christ
    od MobR1 » Uto Apr 03, 2018 5:08 pm
    0 Odpovede
    829 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Apr 03, 2018 5:08 pm
  • Borealis
    od bleky666 » Pia Okt 06, 2017 9:36 pm
    1 Odpovede
    910 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Ned Mar 25, 2018 10:40 am
  • Peter Criss
    od MobR1 » Štv Mar 22, 2018 7:42 pm
    0 Odpovede
    884 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Mar 22, 2018 7:42 pm
  • Kreator
    od tosmo » Pon Sep 02, 2013 6:47 pm
    3 Odpovede
    1964 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Mar 21, 2018 7:03 pm
  • Pink Cream 69 - Discography (1989-2017)
    od alta » Uto Jan 23, 2018 6:25 pm
    0 Odpovede
    1195 Zobrazenia
    Posledný príspevok od alta Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Jan 23, 2018 6:25 pm
  • Aglarond - The Last Season (2016)
    od alta » Uto Jan 23, 2018 11:02 am
    0 Odpovede
    1140 Zobrazenia
    Posledný príspevok od alta Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Jan 23, 2018 11:02 am
  • Helloween
    od bleky666 » Str Okt 25, 2017 8:32 am
    2 Odpovede
    2273 Zobrazenia
    Posledný príspevok od alta Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 29, 2017 12:02 am
  • U2 – Songs of Experience (2017)
    od MobR1 » Pon Nov 27, 2017 9:47 pm
    0 Odpovede
    1285 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Nov 27, 2017 9:47 pm
  • Sepultura
    od bleky666 » Uto Nov 14, 2017 1:05 am
    0 Odpovede
    1325 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Nov 14, 2017 1:05 am
  • Running Wild
    od MobR1 » Štv Sep 07, 2017 11:50 am
    1 Odpovede
    1434 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Nov 14, 2017 12:32 am
  • Metal Church
    od bleky666 » Pon Nov 13, 2017 11:50 pm
    0 Odpovede
    1241 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Nov 13, 2017 11:50 pm
  • Grave Digger
    od bleky666 » Pon Nov 13, 2017 11:22 pm
    0 Odpovede
    1194 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Nov 13, 2017 11:22 pm
  • Exodus
    od bleky666 » Pon Nov 13, 2017 10:59 pm
    0 Odpovede
    1172 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Nov 13, 2017 10:59 pm
  • Metallica
    od bleky666 » Pia Nov 03, 2017 10:24 pm
    2 Odpovede
    2090 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pia Nov 10, 2017 7:49 pm
  • Destruction
    od bleky666 » Štv Nov 09, 2017 10:45 pm
    0 Odpovede
    1186 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 09, 2017 10:45 pm
  • Anthrax
    od bleky666 » Štv Nov 09, 2017 10:27 pm
    0 Odpovede
    1170 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 09, 2017 10:27 pm
  • Starbynary
    od bleky666 » Pia Okt 06, 2017 10:06 pm
    1 Odpovede
    1170 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 09, 2017 9:49 pm
  • Shadowbane
    od bleky666 » Štv Nov 09, 2017 12:43 am
    0 Odpovede
    803 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 09, 2017 12:43 am
  • Sanctuary
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 11:08 pm
    0 Odpovede
    821 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 11:08 pm
  • Niviane
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 10:57 pm
    0 Odpovede
    768 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 10:57 pm
  • Narnia
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 10:48 pm
    0 Odpovede
    795 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 10:48 pm
  • Lancer
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 10:32 pm
    0 Odpovede
    747 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 10:32 pm
  • Endless
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 10:05 pm
    0 Odpovede
    747 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 10:05 pm
  • Enbound
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 9:55 pm
    0 Odpovede
    735 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:55 pm
  • Emerald Sun
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 9:41 pm
    0 Odpovede
    741 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:41 pm
  • Cellador
    od bleky666 » Pia Okt 06, 2017 9:42 pm
    1 Odpovede
    804 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:28 pm
  • Burning Point
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 9:19 pm
    0 Odpovede
    736 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:19 pm
  • Beyond The Black
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 9:04 pm
    0 Odpovede
    758 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:04 pm
  • Moonspell
    od bleky666 » Pia Nov 03, 2017 10:39 pm
    0 Odpovede
    783 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pia Nov 03, 2017 10:39 pm
  • Iced Earth
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 1:09 am
    0 Odpovede
    745 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 1:09 am
  • Symphony X
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 12:54 am
    0 Odpovede
    763 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 12:54 am
  • Stratovarius
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 12:40 am
    0 Odpovede
    840 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 12:40 am
  • Sabaton
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 12:25 am
    0 Odpovede
    796 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 12:25 am
  • Nightwish
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 12:17 am
    0 Odpovede
    916 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 12:17 am
  • Manowar
    od bleky666 » Str Nov 01, 2017 11:55 pm
    0 Odpovede
    801 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 11:55 pm
  • Kamelot
    od bleky666 » Str Nov 01, 2017 11:16 pm
    0 Odpovede
    678 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 11:16 pm
Predchádzajúci

Späť na Obsah fóra

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia

Oprávnenia fóra

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre