Music - Metal, Rock

Metal hearts
  • Témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok
  • Metallica - Time For One...Or 3...Or 7 (2018)
    od kubesso » Štv Aug 09, 2018 11:48 am
    0 Odpovede
    211 Zobrazenia
    Posledný príspevok od kubesso Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Aug 09, 2018 11:48 am
  • Alestorm
    od bleky666 » Str Okt 18, 2017 10:11 pm
    2 Odpovede
    264 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Júl 24, 2018 11:05 pm
  • Powerwolf
    od bleky666 » Uto Okt 24, 2017 3:35 pm
    1 Odpovede
    145 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Júl 24, 2018 10:45 pm
  • Axel Rudi Pell
    od klavesnica14 » Pia Apr 21, 2017 9:42 am
    2 Odpovede
    383 Zobrazenia
    Posledný príspevok od ch3lios Zobrazenie posledných príspevkov
    Ned Jún 03, 2018 3:29 pm
  • Rotting Christ
    od MobR1 » Uto Apr 03, 2018 5:08 pm
    0 Odpovede
    181 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Apr 03, 2018 5:08 pm
  • Borealis
    od bleky666 » Pia Okt 06, 2017 9:36 pm
    1 Odpovede
    258 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Ned Mar 25, 2018 10:40 am
  • Peter Criss
    od MobR1 » Štv Mar 22, 2018 7:42 pm
    0 Odpovede
    263 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Mar 22, 2018 7:42 pm
  • Kreator
    od tosmo » Pon Sep 02, 2013 6:47 pm
    3 Odpovede
    1182 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Mar 21, 2018 7:03 pm
  • Pink Cream 69 - Discography (1989-2017)
    od alta » Uto Jan 23, 2018 6:25 pm
    0 Odpovede
    570 Zobrazenia
    Posledný príspevok od alta Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Jan 23, 2018 6:25 pm
  • Aglarond - The Last Season (2016)
    od alta » Uto Jan 23, 2018 11:02 am
    0 Odpovede
    537 Zobrazenia
    Posledný príspevok od alta Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Jan 23, 2018 11:02 am
  • Helloween
    od bleky666 » Str Okt 25, 2017 8:32 am
    2 Odpovede
    1440 Zobrazenia
    Posledný príspevok od alta Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 29, 2017 12:02 am
  • U2 – Songs of Experience (2017)
    od MobR1 » Pon Nov 27, 2017 9:47 pm
    0 Odpovede
    677 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Nov 27, 2017 9:47 pm
  • Sepultura
    od bleky666 » Uto Nov 14, 2017 1:05 am
    0 Odpovede
    710 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Nov 14, 2017 1:05 am
  • Running Wild
    od MobR1 » Štv Sep 07, 2017 11:50 am
    1 Odpovede
    788 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Nov 14, 2017 12:32 am
  • Metal Church
    od bleky666 » Pon Nov 13, 2017 11:50 pm
    0 Odpovede
    645 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Nov 13, 2017 11:50 pm
  • Grave Digger
    od bleky666 » Pon Nov 13, 2017 11:22 pm
    0 Odpovede
    608 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Nov 13, 2017 11:22 pm
  • Exodus
    od bleky666 » Pon Nov 13, 2017 10:59 pm
    0 Odpovede
    591 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Nov 13, 2017 10:59 pm
  • Metallica
    od bleky666 » Pia Nov 03, 2017 10:24 pm
    2 Odpovede
    1329 Zobrazenia
    Posledný príspevok od MobR1 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pia Nov 10, 2017 7:49 pm
  • Destruction
    od bleky666 » Štv Nov 09, 2017 10:45 pm
    0 Odpovede
    589 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 09, 2017 10:45 pm
  • Anthrax
    od bleky666 » Štv Nov 09, 2017 10:27 pm
    0 Odpovede
    579 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 09, 2017 10:27 pm
  • Starbynary
    od bleky666 » Pia Okt 06, 2017 10:06 pm
    1 Odpovede
    580 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 09, 2017 9:49 pm
  • Shadowbane
    od bleky666 » Štv Nov 09, 2017 12:43 am
    0 Odpovede
    228 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 09, 2017 12:43 am
  • Sanctuary
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 11:08 pm
    0 Odpovede
    235 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 11:08 pm
  • Niviane
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 10:57 pm
    0 Odpovede
    192 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 10:57 pm
  • Narnia
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 10:48 pm
    0 Odpovede
    214 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 10:48 pm
  • Lancer
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 10:32 pm
    0 Odpovede
    177 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 10:32 pm
  • Endless
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 10:05 pm
    0 Odpovede
    173 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 10:05 pm
  • Enbound
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 9:55 pm
    0 Odpovede
    171 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:55 pm
  • Emerald Sun
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 9:41 pm
    0 Odpovede
    172 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:41 pm
  • Cellador
    od bleky666 » Pia Okt 06, 2017 9:42 pm
    1 Odpovede
    224 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:28 pm
  • Burning Point
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 9:19 pm
    0 Odpovede
    182 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:19 pm
  • Beyond The Black
    od bleky666 » Str Nov 08, 2017 9:04 pm
    0 Odpovede
    191 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 08, 2017 9:04 pm
  • Moonspell
    od bleky666 » Pia Nov 03, 2017 10:39 pm
    0 Odpovede
    209 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pia Nov 03, 2017 10:39 pm
  • Iced Earth
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 1:09 am
    0 Odpovede
    190 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 1:09 am
  • Symphony X
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 12:54 am
    0 Odpovede
    203 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 12:54 am
  • Stratovarius
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 12:40 am
    0 Odpovede
    264 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 12:40 am
  • Sabaton
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 12:25 am
    0 Odpovede
    221 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 12:25 am
  • Nightwish
    od bleky666 » Štv Nov 02, 2017 12:17 am
    0 Odpovede
    302 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Štv Nov 02, 2017 12:17 am
  • Manowar
    od bleky666 » Str Nov 01, 2017 11:55 pm
    0 Odpovede
    244 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 11:55 pm
  • Kamelot
    od bleky666 » Str Nov 01, 2017 11:16 pm
    0 Odpovede
    186 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 11:16 pm
  • Galneryus
    od MobR1 » Uto Sep 26, 2017 9:28 pm
    1 Odpovede
    257 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 11:01 pm
  • Freedom Call
    od bleky666 » Str Nov 01, 2017 10:51 pm
    0 Odpovede
    198 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 10:51 pm
  • Epica
    od MobR1 » Sob Sep 09, 2017 8:41 pm
    2 Odpovede
    364 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 10:40 pm
  • Edguy
    od klavesnica14 » Štv Jún 01, 2017 5:19 am
    2 Odpovede
    499 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 10:26 pm
  • Avantasia
    od bleky666 » Str Nov 01, 2017 10:10 pm
    0 Odpovede
    210 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 10:10 pm
  • Windrow
    od bleky666 » Str Nov 01, 2017 9:55 pm
    0 Odpovede
    138 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Str Nov 01, 2017 9:55 pm
  • White Skull
    od bleky666 » Pia Okt 06, 2017 9:12 pm
    1 Odpovede
    237 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Okt 31, 2017 11:08 pm
  • Voice
    od bleky666 » Str Okt 25, 2017 9:44 pm
    1 Odpovede
    175 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Okt 31, 2017 11:01 pm
  • Tad Morose
    od bleky666 » Uto Okt 31, 2017 10:48 pm
    0 Odpovede
    153 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Okt 31, 2017 10:48 pm
  • Silent Knight
    od bleky666 » Štv Okt 05, 2017 11:43 pm
    1 Odpovede
    191 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Okt 31, 2017 10:32 pm
  • Orden Ogan
    od bleky666 » Uto Okt 31, 2017 12:15 am
    0 Odpovede
    180 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Okt 31, 2017 12:15 am
  • Masterplan
    od klavesnica14 » Pia Júl 28, 2017 6:54 pm
    2 Odpovede
    384 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Uto Okt 31, 2017 12:04 am
  • Keldian
    od bleky666 » Pon Okt 30, 2017 11:49 pm
    0 Odpovede
    158 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Okt 30, 2017 11:49 pm
  • Iron Fire
    od bleky666 » Pon Okt 30, 2017 11:39 pm
    0 Odpovede
    172 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Okt 30, 2017 11:39 pm
  • Highland Glory
    od bleky666 » Pon Okt 30, 2017 9:20 pm
    0 Odpovede
    179 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Okt 30, 2017 9:20 pm
  • Force Majeure
    od MobR1 » Sob Sep 09, 2017 10:13 pm
    1 Odpovede
    246 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Okt 30, 2017 9:10 pm
  • Evertale
    od bleky666 » Štv Okt 26, 2017 9:50 pm
    1 Odpovede
    202 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Okt 30, 2017 8:59 pm
  • Excalion
    od klavesnica14 » Pon Júl 17, 2017 6:27 pm
    2 Odpovede
    384 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Okt 30, 2017 8:52 pm
  • Dragonhammer
    od bleky666 » Pon Okt 30, 2017 8:45 pm
    0 Odpovede
    174 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Okt 30, 2017 8:45 pm
  • Dreamtale
    od bleky666 » Pon Okt 30, 2017 8:36 pm
    0 Odpovede
    164 Zobrazenia
    Posledný príspevok od bleky666 Zobrazenie posledných príspevkov
    Pon Okt 30, 2017 8:36 pm
Ďalší

Späť na Obsah fóra

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Oprávnenia fóra

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre