Navigácia NOKIA MAPY + mapy celá EUROPA + N95 servis manual

Aplikácie a hry na platforme Symbian - 1. až 3. generácie
Obrázok užívateľa
stewulko
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 60
Registrovaný: Pon Nov 10, 2008 3:23 pm
Bydlisko: Prešov - SVK
Poďakoval: 350 krát
Poďakovali mi: 723 krát

Poslaťod stewulko » Pia Feb 13, 2009 10:38 am

killershadow píše:cho55e este sa nikto neozval :D dufam ze sa to zmeniiii. :DDD


:crazy: poznate tu niekto nagigaciu na mobil 5310 EpressMusic ??? :crazy:
ak ano tak ju to prosim dajteee diky moc :)))


Takže Nokia 5310 Xpres nemá:
1. OS - Symbian na ktorom fičí väčšina softvérov pre navigácie.
2. GPS Anténu - čiže aj keby si tam niečo rozchodil musíš si dokúpiť ešte BT modul

Takže na 5310 jedine nejake offline JAR aplikácie.
█│║▌║▌│║▌║▌║ █ ║
STEWO
Za stiahnutie, nezabudnite POĎAKOVAŤ / vpravo hore ;) .

JpGaultier
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 10:46 am
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod JpGaultier » Pia Feb 13, 2009 1:25 pm

Ja mám tiež ten istý problém. Mám Nokiu N95 A ten súbor BIN tam vôbec nemám. A robil som to presne podľa návodu. Viete mi poradiť?

Monky222
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str Feb 11, 2009 3:43 pm
Poďakoval: 3 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Monky222 » Pia Feb 13, 2009 1:28 pm

vsetko som spravil ale ked dam mapy vn95 myslim ten obrzok co spustam vsetko ide ale dam moja poloha nenajde mi nic neviete co je tam zle a co je ta ikonka v podobe satelitu stale mi blika len jedna palicka moze byt tym ze nje v dosahu ziaden satelit a ked dam hladat napr prešov stale mi napsie ze sa hlada v offline uz som stoho zufali vie mi niekdo poradit a chem sa este opytat dam sem prejst autom sem a napise mi potom caka sa na GPS co mam spravit poradi niekto prosim

starec007
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned Sep 14, 2008 11:57 am
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod starec007 » Pia Feb 13, 2009 11:42 pm

Samozrejme ze sa hladá v offline. Hádam nechceš aby ti hladal online pripijený na net. Ak dáš prejsť autom sem a píše ti že hľadá satelity tak treba počkať kým ich nájde. Mne to prvý krát trvalo niekoľko minút. Takže treba trpezlivosť a všetko bude fungovať. Ja mám N95 a postupoval som podľa návodu a mám tam aj slovenský hlas a funguje mi to na jednotku. Nemám žiadny problém.

Len mám jeden dotaz na ktorý mi tu ešte nikto neodpovedal a to ako zistím, že sú nové aktuálnejšie mapy ako tie ktoré mám v mobile? Hmmm?

starec007
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned Sep 14, 2008 11:57 am
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod starec007 » Pia Feb 13, 2009 11:44 pm

JpGaultier píše:Ja mám tiež ten istý problém. Mám Nokiu N95 A ten súbor BIN tam vôbec nemám. A robil som to presne podľa návodu. Viete mi poradiť?


Ak si robil všetko podľa návodu tak to tam mať musíš. Niekde si urobil chybu. Skús to znova a určite ti to pojde. :cool:

Monky222
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str Feb 11, 2009 3:43 pm
Poďakoval: 3 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Monky222 » Sob Feb 14, 2009 1:16 am

starec007 píše:Samozrejme ze sa hladá v offline. Hádam nechceš aby ti hladal online pripijený na net. Ak dáš prejsť autom sem a píše ti že hľadá satelity tak treba počkať kým ich nájde. Mne to prvý krát trvalo niekoľko minút. Takže treba trpezlivosť a všetko bude fungovať. Ja mám N95 a postupoval som podľa návodu a mám tam aj slovenský hlas a funguje mi to na jednotku. Nemám žiadny problém.

Len mám jeden dotaz na ktorý mi tu ešte nikto neodpovedal a to ako zistím, že sú nové aktuálnejšie mapy ako tie ktoré mám v mobile? Hmmm?


uz aj ja som to rozbehal dik za radu :D

jakukub111
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 1:33 pm
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Re: Navigácia NOKIA MAPY + mapy celá EUROPA + N95 servis man

Poslaťod jakukub111 » Sob Feb 14, 2009 5:46 pm

Vsetko som urobil podla navodu a vysledok : Chyba Aktualizácie - prosím pomozte

Monky222
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str Feb 11, 2009 3:43 pm
Poďakoval: 3 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Re: Navigácia NOKIA MAPY + mapy celá EUROPA + N95 servis man

Poslaťod Monky222 » Ned Feb 15, 2009 1:47 am

chlapi viemi niekto poradit v tej to veci dal som si akualizovat mapy a aby mi sla hlasova navigacia potom mi napise ze ci si chcem zakupit mapy na 30,60,90 dni alebo na rok za peniaze nevie niekto pomoc v com je chyba alebo problem

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Ned Feb 15, 2009 11:26 am

Nestiahol si mapy,co su v prvom poste,vsak nie?Stiahni tie od marianiho123 a uz to pojde.Jasne,ze su Nokia Maps s hlasovou navigaciou spoplatnene :lol:

Monky222
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str Feb 11, 2009 3:43 pm
Poďakoval: 3 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Monky222 » Pon Feb 16, 2009 12:37 pm

winprog15 píše:Nestiahol si mapy,co su v prvom poste,vsak nie?Stiahni tie od marianiho123 a uz to pojde.Jasne,ze su Nokia Maps s hlasovou navigaciou spoplatnene :lol:


no stiahol som si mapy stadial cez rapidshare ale stale ak dam ist autom to odomna vyzaduje zakupenie licencie s hlasom mato tak byt ? alebo je niekde alebo v niecom chyba alebo v com je vlastne chyba prosim o radu

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Pon Feb 16, 2009 3:11 pm

mariani123 píše:NAVIGACIA NOKIA MAPY VERZIA 2.0 + BONUS SERVIS MANUAL v PDF N95

PRE S60v3.Symbian OS9.1 Unsigned

Vyskúšané 100% funkčné na N95 so zabudovaným GPS modulom



INŠTRUKCIE:
1. treba mať nainštalovaný (installserver.exe) v mobile pre inštaláciu necertifikovaných aplikácii.
2.Rozbal
3. Nainštaluj
(Cez pcsuite alebo skopíruj cez bluetooth do mobilu a nainštaluj priamo z mobilu)
4.Spusti a používaj

Info o verzii

1. verzia nepožaduje licenciu
2. súhlas s podmienkami (odstránený)
3. vyber krajiny a regionu (odstránený)
4. vyskúšaj a zakúp navigačný upgrade (odstránené)

DOWNLOAD inštalačný software nokia mapy ver. 2.0 + Bonus PDF - servis manual N95.

kód:
http://rapidshare.com/files/159590986/N ... signed.rar


INSTALLSERVER.EXE 9.2. + NÁVOD
(pre inštaláciu necetrifikovaných aplikácii OTESTOVANÉ FUNKČNÉ NA N95)
Download
kód:
http://rapidshare.com/files/180317512/I ... rt.apl.rar
ATD...


Stiahni si toto,cize je to prvy post,ako som uz pisal.Zaroven si pozri aj verziu svojho FW (*#0000#),a ak mas najnovsi,tak si na nete najdi aj prislusny hack,alebo si mozes certifikatom podpisat aplikaciu,ktoru staihnes z vyssie uvedeneho citovania a tak ju nainstalujes do fonu.Zakupenie licencie pyta vtedy,ked chces mat hlasovu navigaciu,tzn. ze vtedy nemas nainstalovane cracknute Nokia Maps :cool:

EDIT/ Nasiel som video na Youtube,mas v nom ukazane,ako funguju Nokia Mapy pred tym,ako su cracknute (tzn. pytaju si licenciu pre hlasovu navigaciu) a po cracku,resp. nainstalovani cracknutej verzie (uz licenciu nepyta,naviguje aj hlasom)...Ak nieco nechapes (aj vo videu,je po spanielsky,alebo ako),tak sa kludne pytaj :D

Obrázok užívateľa
killershadow
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 32
Registrovaný: Sob Nov 08, 2008 7:45 pm
Poďakoval: 5 krát
Poďakovali mi: 7 krát

Poslaťod killershadow » Pon Feb 16, 2009 8:22 pm

stewulko píše:Takže Nokia 5310 Xpres nemá:
1. OS - Symbian na ktorom fičí väčšina softvérov pre navigácie.
2. GPS Anténu - čiže aj keby si tam niečo rozchodil musíš si dokúpiť ešte BT modul

Takže na 5310 jedine nejake offline JAR aplikácie.


aha... tak to je skoda ale diky za info :)))

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Pon Feb 16, 2009 10:32 pm

Nemusite riesit Monkyho222,vyriesili sme jeho problem cez ICQ,vsetko mu uz konecne ide :clap:

Matotooo
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv Apr 17, 2008 7:38 pm
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Matotooo » Uto Feb 17, 2009 7:13 pm

caute urobil som vsetko ako so mmal aj nainstaloval...takze to mam....ale nemam stiahnute mapy takze aj ked ich stiahnem s nokia.sk tak kde mam potom nainstalovat tie mapy?lebo cez nokia map uploader ci co to tak cez to stahne a pri 100 % napise nejaky error tak neviem ako a co mam robit mam N95 dakujem za odpoved

Matotooo
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv Apr 17, 2008 7:38 pm
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Matotooo » Uto Feb 17, 2009 8:43 pm

prosim vas vsetci pomozte mi... potreboval by som vsetko uplne od zaciatku a pomaly vysvetlit...lebo hentym nerozumiem....a som zaciatocnik...kto by mi mohol pomoct? da sa tam a jneco posrat? vymazat apotom ze by nesla navigacia vobec? potrebujem pls vedet lebo ja si myslim ze som tam neco posral a uz nikdy nerozchodim gps------diki za odpovede

Monky222
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str Feb 11, 2009 3:43 pm
Poďakoval: 3 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Monky222 » Str Feb 18, 2009 12:59 am

winprog15 píše:Nemusite riesit Monkyho222,vyriesili sme jeho problem cez ICQ,vsetko mu uz konecne ide :clap:


Ja velmi pekne dakujem winprog15 za to ze mi pomohol kazdemu odporucam sa snim spojit cez icq a velmi mu prajem aby coskoro mal svoju vlastnu NOKIU N 95 ester az dakujem kamarat :clap:

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Str Feb 18, 2009 5:22 pm

Monky222/ Nemas zac,rad som pomohol...

Urobil som navod pre Nokia Mapy 2.0 CRACKED,ak by niekto mal zaujem...Dalo mi to namahu :cool:

Klasicky DOC
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Office 2007 DOCX
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

Matotooo
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv Apr 17, 2008 7:38 pm
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Matotooo » Str Feb 18, 2009 7:37 pm

caute prosim vas musim si updatnut software.....takze kto to vie mmohol by mi prosim vas poradit? pls dik

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Str Feb 18, 2009 9:14 pm

Nestaci ze som poradil ja ? :roll: Myslim,ze je to dost...Na updatovani FW nie je nic zazracne

Matotooo
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv Apr 17, 2008 7:38 pm
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Matotooo » Štv Feb 19, 2009 12:19 pm

hej hej staci ze ty...ale sme to nedokoncili a tak tak dojdie nekedy na icq...a pojdeme dalje lebo som si nnei isty ze co....tak mi vysvetlis...diki

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mobil - Symbian - Hry a aplikácie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia