Navigácia NOKIA MAPY + mapy celá EUROPA + N95 servis manual

Aplikácie a hry na platforme Symbian - 1. až 3. generácie
winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Štv Feb 19, 2009 3:11 pm

Nebudem to tu riesit,vies co som ti kazal urobit cez ICQ,tak prosim ta nepis sem OT :roll:

Matotooo
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv Apr 17, 2008 7:38 pm
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Matotooo » Štv Feb 19, 2009 6:59 pm

no mam taky jeden problem..... neviem za nic dostat mapy ani mapu slovenska do telefonu..vobec ani cez map loader nejde, a ked nacitam mapy v telefone tak mi ukaze iba prazdny biely displej...vedeli by ste mi niekto pomoct? pls pomozte mi dakujem

starec007
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned Sep 14, 2008 11:57 am
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod starec007 » Pia Feb 20, 2009 6:13 pm

Akože nič v zlom, ale návod čo tu je aj pre hlupáka dostatočne zrozumiteľný, takže nechpem čo Ti stále nejde. Čo sa týka map loadera tak ten je ešte jednouchší ako návod čo je tu. Ak máš problém tak Ti poradím jedinú vec. Predaj N95-ku a zožeň si Nokiu 3310. Tá bude pre Teba ako stvorená :verylol: :verylol:

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Sob Feb 21, 2009 8:58 am

Ja mam jednu 3310 doma,ale mam aj Nokiu 5120 :lol: :clap: Jemu nejde cez Map Loader nacitat do fonu mapy,uz som mu kazal aktualizovat mapy,ale ja to skor vidim na blby Windows,ani pred an po aktualizacii FW neslo nahrat mapy cez Map Loader :shock: Takze som mu uz radsej nevravel,nech fon sformatuje,by mu to asi aj tak neslo a by mu secko zmizlo :cool:

starec007
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned Sep 14, 2008 11:57 am
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod starec007 » Sob Feb 21, 2009 7:58 pm

Ozaj ako sa daju aktualizovať mapy? Ja som to v map loaderi akosi nenašiel. Dík.

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Sob Feb 21, 2009 9:24 pm

Nemyslim si,ze by Nokia kazdy tyzden aktualizovala svoje mapy,ale ked ich preinstalujes cez Map Loader,tak budu asi najnovsie :cool:

starec007
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned Sep 14, 2008 11:57 am
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod starec007 » Sob Feb 21, 2009 9:43 pm

No to je mi jasné, že ich neaktualizujú každý deň. Mne len ide o to ako zistím, že už je aktuálnejšia mapa ako tá ktorú mám v mobile? Aby som to zbytočne stále nesťahoval znova a znova a nič aktuálnejšie nebude. Hmmm?

ATR401802
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 242
Registrovaný: Ned Dec 07, 2008 2:57 pm
Poďakoval: 70 krát
Poďakovali mi: 68 krát

Poslaťod ATR401802 » Pon Feb 23, 2009 10:37 pm

cawte nemate tie nokia mapy pre navigaciu napr. na hellshare :furious: :frusty:

starec007
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned Sep 14, 2008 11:57 am
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod starec007 » Uto Feb 24, 2009 8:18 am

Hľadáš mapy, alebo program??? Lebo mapy si stiahneš cez nokia maploader.

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Uto Feb 24, 2009 2:39 pm

Neviem co hladas...Ved tu mas aj samotny program aj program+mapy europy...Ale aby si nepovedal,ze som ti nepomohol,tak tu mas reupload :lol:
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Uto Feb 24, 2009 11:16 pm

Viem,ze toto je tema o Nokia Mapach,ale neda mi nespytat sa :lol: Ktoru z tychto navigacii preferujete? Garmin XT,Sygic,TomTom alebo Nokia Mapy :cool:

Matko142AC
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Str Mar 04, 2009 4:48 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Matko142AC » Str Mar 04, 2009 5:32 pm

winprog15 hladam takeho kamarata aby mi pomohol pls. nemohol by si sa mi ozvat na azetku? pls. ML-142AC moj nick pls. ozvy sa potrebujem surne poradit pls..pozeral som tu ze si pomohol vela ludom a chcel by som aby si bol taky dobry a pmohol aj mne pls ., dik

winprog15
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 5:35 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 5 krát

Poslaťod winprog15 » Str Mar 04, 2009 8:49 pm

OK,neni problem :cool:

trollo
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Uto Mar 10, 2009 12:14 am
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

zvuk

Poslaťod trollo » Uto Mar 10, 2009 2:02 pm

kam mam nakopirovat zlozku zo zvukom z nazvom Slovak. teraz ju mam len priamo na karte na E: ale potrebujem ju asi dostat k ostatnym zvukom aby mi ju ponuklo v nastaveni a vyber jazyka.dik

Koptik
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 6:36 pm
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod Koptik » Štv Mar 19, 2009 8:55 pm

zdravim chcel by som detalnejsie vysvetlit ako to mam dat do mobilu tie mapy robil som to ale nejak my to neslo pomozte mi stim niekto prosim!!!!!

jonnydee
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Uto Júl 15, 2008 4:22 pm
Poďakoval: 6 krát
Poďakovali mi: 0 krát

ahoj

Poslaťod jonnydee » Sob Mar 21, 2009 8:56 am

ahoj prosím ta porad mi prečo my program x-plore v1.21 Keygen
stále pri pokuse nainstalovať ho ohlási " cetifikát stratil platnosť". neviem čo s tím. Môže to byť kôly tomu že som si aktivoval navigáciu cez Nokiu?

Edo37
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pon Nov 24, 2008 5:01 pm
Poďakoval: 3 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Re: ahoj

Poslaťod Edo37 » Sob Mar 28, 2009 11:16 pm

jonnydee píše:ahoj prosím ta porad mi prečo my program x-plore v1.21 Keygen
stále pri pokuse nainstalovať ho ohlási " cetifikát stratil platnosť". neviem čo s tím. Môže to byť kôly tomu že som si aktivoval navigáciu cez Nokiu?


.....vrat datum o rok spat a nainstaluj.....nezabudni sa vratit potom do sucastnosti :razz:

bazilicus
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pia Máj 01, 2009 1:48 am
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod bazilicus » Pia Máj 01, 2009 2:56 am

stewulko píše:Je potrebné, aby si si ho dal niekde na kartu a potom premiestnil do tej zložky BIN - musí ti to ísť.


nejde to ani mne mam N95 8GB pri crackovani x-plore mi crack nechce nainstalovcat vypise mi v mobile ze certifikat stratil platnost

gogo31
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Pia Máj 01, 2009 12:04 pm
Bydlisko: slovensko
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod gogo31 » Sob Máj 02, 2009 1:39 pm

Chalani nic som neurobil dal som len cez wifi stiahnut aktualizaciu a vypisalo mi ze mam licenciu na 90 dni no tel N95 8gb ma uz 6 mesiacov tak som to skusil zapnut a normalne ma to offline naviguje aj hlasovo teraz neviem ci mi to spoplatnia alebo nie vie mi niekto povedat?
Dakujem
SAVANA

gogo31
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Pia Máj 01, 2009 12:04 pm
Bydlisko: slovensko
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod gogo31 » Uto Máj 05, 2009 1:47 am

Ahoj ten prvy link je naco? dakujem
SAVANA

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mobil - Symbian - Hry a aplikácie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia