tubi.sk - výkonný sťahovač hudby a videa z viac ako 30-tich sociálnych sietí ako je Youtube, Facebook, Instagram, TikTok a iných

Pravidla pre sekciu PC Games

Akčné hry, adventúry, RPG, simulátory, stratégie...
Libor
V.I.P.
V.I.P.

Poďakoval: 9 krát
Poďakovali mi: 360 krát

Pravidla pre sekciu PC Games

Poslaťod Libor » Ned Júl 13, 2008 10:08 pm

Nazov topicu

Nazov topicu musi obsahovat nazov hry ...popripade za nazov hry uvedte do zatvorky jazyk v akom je hra - NIC INE
Napr. Call of Duty 4 , Call of Duty 4 (EN)

Obsah topicu

Veci ktore topic musi obsahovat: Obrazok (alebo obal) hry , Info (mozu tam byt hardware-ove poziadavky, info o hre...) , Funkcne linky , heslo (ak treba)
Topic-y nesplnujuce tieto pravidla budu presunute do Archivu , ak zakladatel bude chciet opravit svoj topic - kontaktuje moderatora cez SS.

Odpovede v topicu

Na podakovanie pouzivajte tlacitko DAKUJEM (v pravom hornom rohu) , alebo pridanie reputacie. Spravy typu : Dakujem , Si super a ine pisomne formi podakovania budu vymazane.

Duplicitne topicy

Pred zalozenim topic-u s hrou sa uistite ci sa tu tato hra uz nenachadza. Skontrolovat to mozete v abecednom vyhladavani , tlacitkom HLADAT (pod logom stranky) alebo zoznamom hier.
Duplicitne temy budu presunute do archivu.
AK CHCETE NIECO OHLADOM FORA TAK MI NAPISTE SS A NEPISTE MI NA ICQ!!!

Obrázok užívateľa
toshio
V.I.P.
V.I.P.

Poďakoval: 8 krát
Poďakovali mi: 113 krát

Poslaťod toshio » Ned Apr 05, 2009 8:27 pm

Vážení useri, žiadam vás o rešpektovanie pravidiel v tejto sekcii!!! To znamená žiadne žiadosti o upload na iný server alebo o reupload nefunkčných linkov v téme (to riešte cez ss) a žiadny nezmyselný spam (príspevky netýkajúce sa danej témy) !!! Nevyhovujúce príspevky budú okamžite zmazané a usery nerešpektujúci pravidlá napomenutí cez ss alebo priamo v téme.
uploadujem len na HELLSHARE

Späť na Games - PC Games

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: carnivore64 a 0 hostia