problem so zvukom na nb

Staré, nevhodné a zabudnuté príspevky za obdobie rokov 2007-2016.
wercajch
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Uto Okt 06, 2009 11:26 pm
Poďakoval: 2 krát
Poďakovali mi: 0 krát

problem so zvukom na nb

Poslaťod wercajch » Pia Dec 25, 2009 11:13 pm

potrebujem od vas pomoc. mam problem so zvukom na nb hp-6735s. dost casto zvuk zachrci(3-5 krat za 5min.), dlzka chrcania je 1-2sek. nieco podobne ako ked mas na radiu slaby signal. dost mi to lezie na nervy. notebook ma asi 4 mesiace, dal som ho aj reklamovat ale povedali za je vsetko v poriadku. chrci to aj ked su pripojene externe repro a sluchadla. je to zvukova karta? pomoze externa zvukova karta?

Obrázok užívateľa
Maxi King
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 207
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 11:45 pm
Bydlisko: Prakovce
Poďakoval: 52 krát
Poďakovali mi: 19 krát

Poslaťod Maxi King » Sob Dec 26, 2009 1:42 am

nooo tak to newiem ale podla mna to bude vo zvukovej karte a externu by som si ja nedal... radsej internu

Obrázok užívateľa
sonyblade
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 42
Registrovaný: Uto Apr 21, 2009 5:40 pm
Poďakoval: 7 krát
Poďakovali mi: 10 krát

Re: problem so zvukom na nb

Poslaťod sonyblade » Pon Dec 28, 2009 8:23 pm

wercajch píše:potrebujem od vas pomoc. mam problem so zvukom na nb hp-6735s. dost casto zvuk zachrci(3-5 krat za 5min.), dlzka chrcania je 1-2sek. nieco podobne ako ked mas na radiu slaby signal. dost mi to lezie na nervy. notebook ma asi 4 mesiace, dal som ho aj reklamovat ale povedali za je vsetko v poriadku. chrci to aj ked su pripojene externe repro a sluchadla. je to zvukova karta? pomoze externa zvukova karta?


Aky mas OS (vista, xp)?
A skusal si drivery updatnut?

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Ale tiez moze byt problem aj v prehravaci, ktory pouzivas popripade audio kodeky

skus:
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Je to vsetko co tvoj PC potrebuje, akorat pri instalacii si zakvac Media player clasic a nech ti urobi ikonu na plochu, a potom v programe
view-> options->formats->zaskrtni "all, directories, files (alebo iba audio, pokial chces tymto prehravat iba audio) a hotovo
A potom staci klick pravym na adresar s mp3-kami a dat "Play with mpc"
A k pozeraniu DVD tiez pravym klick na "Video_TS" adresar a "Play with mpc" ( zvuk. stopu si na filme menis tak, ze pri beziacom filme klick pravym na obrazovku MPC ->navigate->audio language->cech..eng..

Ak by sa vyskytol problem s prehravanim dvd, tak potom este male nastavenie programe
view-> options->output a tam zaskrtnut system default vsetky 3 polozky

hotovo, Media player clasic je najjednoduchsi prehravac, ktory ide aj na najslabsich PC, a nezere 100MB RAM-ky ako napr. Powerdvd a necakas 2min pokial sa spusti program...

Musis Googlit a googlit pokial ti toto nepomohlo.... :cray:
Neznášam IQ-váčov co si ani psč
nevedia nájst na internete...
Tu je odkaz pre nich:
http://tinyurl.com/ybyhrap

wercajch
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Uto Okt 06, 2009 11:26 pm
Poďakoval: 2 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod wercajch » Štv Dec 31, 2009 4:53 pm

je to vista.
skusal som uz vsetko aj preinstalovat vistu a stale to chrci.
robi to aj pri tej uvodnej zvucke ked zapnem nb.

Pedro67
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 39
Registrovaný: Sob Aug 02, 2008 10:52 pm
Poďakoval: 5 krát
Poďakovali mi: 662 krát

Poslaťod Pedro67 » Ned Jan 03, 2010 6:56 pm

Skúsil by som nainštalovať, presnejšie nabootovať nejaké liveCD linuxu napr. Greenie ten má v sebe veľa ovládačov aj na HP nb a zistíš či máš chybu v železe alebo v softe

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


môžeš stiahnuť iso dvd verziu a budeš mať istotu, že máš potrebné ovládače aj na tvoj NB.
Ja keď som preinštalovával vistu na HP notebooku, pod Greenie mi zvuk išiel hneď a do windowsu som musel hľadať a doinštalovavať. Takto si otestuješ či je v poriadku HW a potom môžeš preinštalovávať a hľadať tie pravé a vhodné ovládače.


Ďakujm vždy poteší :D

Obrázok užívateľa
aaress
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Uto Apr 21, 2009 11:00 pm
Poďakoval: 9 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod aaress » Str Jan 06, 2010 6:21 pm

Vistu daj preč a nainštaluj si Sedmičku, alebo XP

wercajch
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Uto Okt 06, 2009 11:26 pm
Poďakoval: 2 krát
Poďakovali mi: 0 krát

PROBLEM VYRIESENY

Poslaťod wercajch » Ned Feb 07, 2010 10:20 am

tak uz som to konecne vyriesil aj vdaka Vam. dal som prec vistu a nainstaloval som mandrivu a zvuk je cisty, ziadne chrcanie. takze Vam Dakujem za rady.


Späť na Archív príspevkov (2007-2016)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia