tubi.sk - výkonný sťahovač hudby a videa z viac ako 30-tich sociálnych sietí ako je Youtube, Facebook, Instagram, TikTok a iných

skript na restart modem / router

Užitočné návody nielen pre nováčikov
Obrázok užívateľa
matik_one
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 183
Registrovaný: Uto Jún 03, 2008 6:53 pm
Poďakoval: 179 krát
Poďakovali mi: 309 krát

skript na restart modem / router

Poslaťod matik_one » Uto Nov 24, 2009 6:51 pm

Skript na Restart D-Link DSL-2641R

INFO:

Sem Vam davam funkčny skript na restart modemu/routeru D-Link DSL-2641R , ktory si mozete pridat ako externy skript do jdownloaderu a tahat rapidshare linky automaticky a bez cakania 15 minut..

PostuP:
Po rozrarovani staci kliknut na reset a modem sa vam resetuje (nastavene je to tak, ze sa Vam resetuje iba pripojenie internetu a nje cely router, cim sa skrati cas znovupripojenia.. {do jednej minuty ste znova pripojeny s novou IP adresou })..

Heslo:
Ak mate ako admin nastavene ine heslo, tak si upravte script a zmente heslo admin na vami zmenene (v 95% mate heslo admin, lebo nehovorim o zmenenom hesle na user, to nje je podstatne.. )

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Password: matik_one_for_ourphorum.com
..THe EasY daY Was yeSterDaY.. Poziciavanie RapidShare APRIL MAJ 2010

Obrázok užívateľa
MISURO1
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 88
Registrovaný: Štv Dec 11, 2008 1:00 pm
Bydlisko: Nové Zámky
Poďakoval: 90 krát
Poďakovali mi: 104 krát

Poslaťod MISURO1 » Str Nov 25, 2009 12:07 pm

NEWIES PRECO SA NEWIEM PRIHLASIT AKO ADMIN ....LEN AKO USER..???
Obrázok
Obrázok

Obrázok užívateľa
matik_one
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 183
Registrovaný: Uto Jún 03, 2008 6:53 pm
Poďakoval: 179 krát
Poďakovali mi: 309 krát

..

Poslaťod matik_one » Str Nov 25, 2009 5:56 pm

to by si si musel dat povolit ine rozhranie (asi je tym myslene ip-ckove) od 192.168.1.1 do 192.168.1.256 Ak chces navod ako sa prihlasit ako admin, tak ti ho sem dam (ja sa prihlasujem ako admin a hlavnu vyhodu vidim ze mozes nastavit povolenie wifi spojenia podla mac adresy .. A ziaden hack ti pak nehrozi.. {aspon myslim} :razz: Ale zobrazi sa ti tam aj strasne vela skrytych moznosti, co ako user nemas spristupnene.. :wink: )
apropo, ten skript mozes pouzivat aj ket sa prihlasujes len ako user..
..THe EasY daY Was yeSterDaY.. Poziciavanie RapidShare APRIL MAJ 2010

Obrázok užívateľa
MISURO1
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 88
Registrovaný: Štv Dec 11, 2008 1:00 pm
Bydlisko: Nové Zámky
Poďakoval: 90 krát
Poďakovali mi: 104 krát

Poslaťod MISURO1 » Str Nov 25, 2009 6:16 pm

tak mi ho sem daj pls...:::
Obrázok
Obrázok

Obrázok užívateľa
matik_one
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 183
Registrovaný: Uto Jún 03, 2008 6:53 pm
Poďakoval: 179 krát
Poďakovali mi: 309 krát

..

Poslaťod matik_one » Str Nov 25, 2009 6:37 pm

Start/spustit/cmd/telnet/open 192.168.1.1/admin/sys setwebiprange admin 192.168.1.2 192.168.1.254/napise ti blabla succes a teraz vypni a zapni internetovy prehliadac napis 192.168.1.1 Meno je admin Heslo je admin a si v routri ako admin.. :)

Keby bol daki problem, mozme riesit aj cez skype..
..THe EasY daY Was yeSterDaY.. Poziciavanie RapidShare APRIL MAJ 2010

Obrázok užívateľa
MISURO1
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 88
Registrovaný: Štv Dec 11, 2008 1:00 pm
Bydlisko: Nové Zámky
Poďakoval: 90 krát
Poďakovali mi: 104 krát

Poslaťod MISURO1 » Str Nov 25, 2009 6:56 pm

Start/spustit/cmd/telnet/open 192.168.1.1/admin/sys setwebiprange admin 192.168.1.2 192.168.1.254/

dostanem sa len po zadanie hesla lebo to admin mi nebere...!!!
Obrázok
Obrázok

Obrázok užívateľa
matik_one
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 183
Registrovaný: Uto Jún 03, 2008 6:53 pm
Poďakoval: 179 krát
Poďakovali mi: 309 krát

..

Poslaťod matik_one » Str Nov 25, 2009 7:01 pm

tak skus napisat user alebo ak mas zmenene user tak to zmenene..
..THe EasY daY Was yeSterDaY.. Poziciavanie RapidShare APRIL MAJ 2010

Obrázok užívateľa
MISURO1
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 88
Registrovaný: Štv Dec 11, 2008 1:00 pm
Bydlisko: Nové Zámky
Poďakoval: 90 krát
Poďakovali mi: 104 krát

Poslaťod MISURO1 » Str Nov 25, 2009 7:06 pm

nie nic ...nebere to anni user a to pouzivam aj ked idem do menu cez operu...
Obrázok
Obrázok

Obrázok užívateľa
matik_one
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 183
Registrovaný: Uto Jún 03, 2008 6:53 pm
Poďakoval: 179 krát
Poďakovali mi: 309 krát

..

Poslaťod matik_one » Str Nov 25, 2009 7:12 pm

ket sa pripojis ako user cez operu mas v Nastaveniach Lan nastavenu Adresu IP smerovaca na 192.168.1.1 ? Masku podsiete 255.255.255.0 ? Nastavenie servera DHPC zapnuty, Rozsah adries IP 192.168.1.2 az 192.168.1.254 ?
..THe EasY daY Was yeSterDaY.. Poziciavanie RapidShare APRIL MAJ 2010

Obrázok užívateľa
MISURO1
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 88
Registrovaný: Štv Dec 11, 2008 1:00 pm
Bydlisko: Nové Zámky
Poďakoval: 90 krát
Poďakovali mi: 104 krát

Poslaťod MISURO1 » Str Nov 25, 2009 7:22 pm

ano
Obrázok
Obrázok

Obrázok užívateľa
matik_one
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 183
Registrovaný: Uto Jún 03, 2008 6:53 pm
Poďakoval: 179 krát
Poďakovali mi: 309 krát

..

Poslaťod matik_one » Str Nov 25, 2009 7:34 pm

skus si zapnut cmd a daj: Net user administrator /active:yes a ak ti napise The command completed successfully skus pokracovat v navode aky som ti dal a ci ti zoberie to heslo admin
..THe EasY daY Was yeSterDaY.. Poziciavanie RapidShare APRIL MAJ 2010

Obrázok užívateľa
MISURO1
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 88
Registrovaný: Štv Dec 11, 2008 1:00 pm
Bydlisko: Nové Zámky
Poďakoval: 90 krát
Poďakovali mi: 104 krát

Poslaťod MISURO1 » Str Nov 25, 2009 7:45 pm

napise mi to ze je ucet aktyvni ale nejde to furt..
Obrázok
Obrázok

Obrázok užívateľa
matik_one
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 183
Registrovaný: Uto Jún 03, 2008 6:53 pm
Poďakoval: 179 krát
Poďakovali mi: 309 krát

..

Poslaťod matik_one » Str Nov 25, 2009 7:53 pm

napada ma uz len tvrdy restart modemu do tovarenskych nastaveni, ale to si ja na triko nevezmem, mozno mas zmenene admin heslo alebo mas iny router alebo zakazanu komunikaciu telnetu na routri (co sa da nastavit len ak si prihlaseni ako admin, takze to asi nje.. ) Dam ti sem stranku podla ktorej som si ja nastavil user admin, vjac ti v tomto nevjem pomoct.. ( nje som ziaden profik )
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

Je tam este jeden sposob iny ako cez telnet, ale tomu ja nerozumiem, snad ty budes.. vela zdaru.. :wink:
..THe EasY daY Was yeSterDaY.. Poziciavanie RapidShare APRIL MAJ 2010

karobo
Moj prvý príspevok !
Moj prvý príspevok !
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pia Sep 10, 2010 3:56 pm
Poďakoval: 0 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod karobo » Pia Máj 10, 2013 2:02 pm

Sorry, ale potreboval by som ten script na restart pre D-Link DSL-2641R, nedalo by sa to sem vložiť ?

Ďakujem.


Späť na Info - Návody

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia