Filmy v HD formáte, dabované zahraničné filmy, slovenská a česká produkcia
-

lepin
- ourphorum BOSS

-
- Poďakoval: 19 krát
- Poďakovali mi: 1780 krát
od lepin » Štv Aug 04, 2016 10:16 am
Stalag 17 (1953)

Komedie / Drama / Válečný
USA, 1953, 120 min
Režie: Billy Wilder
Scénář: Billy Wilder
Kamera: Ernest Laszlo
Hudba: Franz Waxman
Hrají: William Holden, Don Taylor, Otto Preminger, Robert Strauss, Harvey Lembeck, Richard Erdman, Peter Graves, Neville Brand, Sig Ruman, Peter Baldwin, Ross Bagdasarian, John Mitchum, Tommy Cook, Joe Ploski, Robin Morse, Peter Leeds, Harald Maresch
Obsah:
Dva vážení nositelé oscarových nominací za Sunset Boulevard (1950) – herec William Holden a režisér Billy Wilder – se o tři roky později znovu sešli ve strhujícím dramatu z 2. světové války Stalag 17. Výsledkem byla další nominace za nejlepší režii pro Wildera (jeho čtvrtá) a Oscar za nejlepší herecký výkon pro Holdena. Holden vytvořil postavu cynického, protřelého seržanta J. J. Seftona,vězně v nechvalně známém německém zajateckém táboře, který tráví své dny vymýšlením všelijakých kšeftíků a obchodováním s Němci výměnou za zvláštní výsady. Když jsou ale dva vězni zabiti při pokusu o útěk, ukazuje se, že mezi vězni je zrádce. Je to Sefton? Role velitele tábora je výjimečně ujal slavný producent a režisér Otto Preminger, herec Robert Strauss získal oscarovou nominaci za postavu "Zvířete".
Jazyk: český DD 2.0, anglický DTS 2.0
Titulky: české, anglické Bez HESLA
PŘED STAHOVÁNÍM JE TŘEBA ZKONTROLOVAT FUNKČNOST LINKŮ !!!PŘIDÁN ZÁZNAM NA OPRAVU DAT 5% .POKUD ARCHÍV NEJDE ROZBALIT A HLASÍ CHYBU CRC,
JE POTŘEBA OPRAVA VE WINRARU.Rary nezálohuju!!! Po nabonzování novej up
fastsharesdilejfile-share.tophellshareLinky jsou kombinovatelnéSTÁHNOUT,VYZKOUŠET A POSOUDIT,ZDA KOUPIT,NEBO NEKOUPIT,,,Koupí pirátských filmů podporujete zlodějePokud jsi můj upload stáhl a líbil se Ti,kup si ho,dokud je ještě k mání.PODĚKOVÁNÍ VÁM NEUBLÍŽÍ A MĚ MOTIVUJEJak předejít infarktu?Poslat do řiti každého dřív,než Tě nasere,,,enjoy_by_lepin

Pokud jsi můj upload stáhl a líbil se Ti,kup si ho.Jak předejít infarktu?Poslat do řiti každýho dřív,než Tě nasere,,,
Späť na HD Movie - SK/CZ Filmy
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia