tubi.sk - výkonný sťahovač hudby a videa z viac ako 30-tich sociálnych sietí ako je Youtube, Facebook, Instagram, TikTok a iných

Sygic Mobile Maps 10 v 8.22

Diskusia a pomoc s nastavením, firmware, odblokovaním, aplikáciami a pod.
Obrázok užívateľa
Ourphorum20
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 119
Registrovaný: Sob Okt 25, 2008 6:43 pm
Poďakoval: 35 krát
Poďakovali mi: 15 krát

Sygic Mobile Maps 10 v 8.22

Poslaťod Ourphorum20 » Pia Jan 04, 2013 11:00 am

, potrebujem pomoc od skúsenejších. Mám v navigáciu Sygic Maps 10 v 8.22 ale vôbec mi nevie nájsť GPS satelit, druhá navigácia ok ale túto neviem spojazdniť. Píše mi že žiadny GPS signál, skontroluj hardvérové nastavenia. Neviem vôbec prečo. Vedel by mi niekto poradiť? Veľmi by som ju potreboval mať funkčnú. Ďakujem za pomoc

Obrázok užívateľa
AF13
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 396
Registrovaný: Ned Mar 13, 2011 4:23 pm
Poďakoval: 79 krát
Poďakovali mi: 335 krát

Poslaťod AF13 » Pia Jan 04, 2013 11:02 am

pise ti to preto aby si skontroloval ci mas povolene pouzitie gps satelitov... a mohol by si napisat aky mas telefon a verziu OS potom ti rychlejsie pomozeme

Obrázok užívateľa
Ourphorum20
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 119
Registrovaný: Sob Okt 25, 2008 6:43 pm
Poďakoval: 35 krát
Poďakovali mi: 15 krát

Poslaťod Ourphorum20 » Pia Jan 04, 2013 1:28 pm

HTC Desire HD
Android 2.3.5

Obrázok užívateľa
AF13
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 396
Registrovaný: Ned Mar 13, 2011 4:23 pm
Poďakoval: 79 krát
Poďakovali mi: 335 krát

Poslaťod AF13 » Pia Jan 04, 2013 3:39 pm

tak to si mozes kludne nainstalovat najnovsiu verziu 12 a tam ti bude fungovat urcite lepsie :
http://www.ourphorum.com/sygic-navigation-11-2-6-t193876.html#665855

pripadne starsiu 11.2.6. kde je instalacia jednoduhsia
http://www.ourphorum.com/sygic-navigation-11-2-6-t193876.html#634516

ak by si mal nejake problemy pri instalaci napis mi SS

swehola
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto Jan 27, 2009 10:21 pm
Poďakoval: 16 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod swehola » Sob Jan 05, 2013 11:08 pm

Ourphorum20 píše:HTC Desire HD
Android 2.3.5


toto je iná chyba :)))
HTC tu ma problem a da sa jednoducho odstranit(teda vypada to tak )
Ak ti neodisla antena,tak si ju skus takto opravit,tým,ze vyhnes pliesky,mne to tak fungovalo ked som mal ten problem,(poradil mi kolega s rovnakym telefonom a problemom)
ak nie,tak asi bude treba vymenit antenu.ale to malokedy odide
Daj potom vediet ako si dopadol
tu je video ako na to:
http://www.youtube.com/watch?v=7qm_z65LA8k

a tu zase pokrocilejšia kontrola,minimalne ale aspon satelity si mozes dat prescanovať:
http://www.youtube.com/watch?v=uujSsv1xn0k

Obrázok užívateľa
AF13
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 396
Registrovaný: Ned Mar 13, 2011 4:23 pm
Poďakoval: 79 krát
Poďakovali mi: 335 krát

Poslaťod AF13 » Ned Jan 06, 2013 12:43 am

potom ako je mozne ze druha navigacia je v poriadku ?

swehola
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto Jan 27, 2009 10:21 pm
Poďakoval: 16 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod swehola » Ned Jan 06, 2013 11:09 am

AF13 píše:potom ako je mozne ze druha navigacia je v poriadku ?


to som si takisto kladol otazku,kym mi kolega nepovedal ze je to týmto "bugom".
nech si skusi vyhladat satelity co mu napise,mozem sa mylit,nehovorím ze je to tak,ale ak by to bolo tak ako ja pisem som rad ak pomozem.
Cheers

Obrázok užívateľa
Ourphorum20
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 119
Registrovaný: Sob Okt 25, 2008 6:43 pm
Poďakoval: 35 krát
Poďakovali mi: 15 krát

Poslaťod Ourphorum20 » Pon Jan 07, 2013 2:01 pm

Ok vyskúšam to a dám vedieť.

Obrázok užívateľa
AF13
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 396
Registrovaný: Ned Mar 13, 2011 4:23 pm
Poďakoval: 79 krát
Poďakovali mi: 335 krát

Poslaťod AF13 » Pon Jan 07, 2013 2:29 pm

swehola píše:to som si takisto kladol otazku,kym mi kolega nepovedal ze je to týmto "bugom".
nech si skusi vyhladat satelity co mu napise,mozem sa mylit,nehovorím ze je to tak,ale ak by to bolo tak ako ja pisem som rad ak pomozem.
Cheers


zaujimave no dalsia nova skusenost s androidom... no taku chybu som necakal ani nahodou ze moze byt ze pri jednej apk ide vstko ok a pri druhej nie . no zase som sa nieco priucil :)

swehola
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto Jan 27, 2009 10:21 pm
Poďakoval: 16 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod swehola » Pon Jan 07, 2013 9:24 pm

AF13 píše:zaujimave no dalsia nova skusenost s androidom... no taku chybu som necakal ani nahodou ze moze byt ze pri jednej apk ide vstko ok a pri druhej nie . no zase som sa nieco priucil :)


tak to bol hlavne dovod preco som potom presiel z HTC na SG Note :))
tam mi toto nehrozí a hlavne-baterka 2500 vka

Obrázok užívateľa
AF13
Top Prispievateľ
Top Prispievateľ
 
Príspevky: 396
Registrovaný: Ned Mar 13, 2011 4:23 pm
Poďakoval: 79 krát
Poďakovali mi: 335 krát

Poslaťod AF13 » Pon Jan 07, 2013 10:40 pm

ja mam desire z a nemozem sa stazovat hlavne ze ma HW klavenicu a nikdy som s nicim problem nemal .. zasahy do systemu som si spravil sam .. vsetko slape tak ako ma..
fakt nemozem sa na nic stazovat .... mozno jedine na to ze nebola aktualizacia na ICS .. ale to nie je problem poriesit

swehola
Nový člen
Nový člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto Jan 27, 2009 10:21 pm
Poďakoval: 16 krát
Poďakovali mi: 1 krát

Poslaťod swehola » Štv Jan 10, 2013 9:52 pm

Ourphorum20 píše:Ok vyskúšam to a dám vedieť.


No ako si dopadol?


Späť na Mobil - Help

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia