tubi.sk - výkonný sťahovač hudby a videa z viac ako 30-tich sociálnych sietí ako je Youtube, Facebook, Instagram, TikTok a iných

"VYBRAŤ VŠETKO"

Ak potrebujete s niečím poradiť, napíšte sem
vlaado
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 76
Registrovaný: Str Aug 19, 2009 10:03 pm
Poďakoval: 66 krát
Poďakovali mi: 62 krát

"VYBRAŤ VŠETKO"

Poslaťod vlaado » Str Apr 10, 2019 2:56 pm

Zdravím všetkých.
Ak kliknem v hociktorom príspevku tu na fóre v code na "VYBRAŤ VŠETKO" neoznačí mi obsah code, ale vrátí ma na hlavnú stránku Ourphora. Robí mi to v Firefoxe 65.0 (64 bit) aj v Microsoft Edge. V IE to funguje správne. Neviem čím sa to poondialo, ale predtým mi to fungovalo správne. Ak by niekto poradil, kde je chyba a ako to opraviť, bol by som povďačný.

Win 10 Home 1803 64 bit

pekný deň všetkým

Obrázok užívateľa
techno2000
V.I.P.
V.I.P.
 
Príspevky: 1168
Registrovaný: Ned Aug 17, 2008 6:18 pm
Poďakoval: 216 krát
Poďakovali mi: 1531 krát

Re: "VYBRAŤ VŠETKO"

Poslaťod techno2000 » Pia Apr 12, 2019 12:18 am

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Neviem ci som ta spravne pochopil. Nejde ti dat prispevok ( text ) do code, ci kliknut na link v code?
Nie je múdry ten, kto veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba.


Obrázok

vlaado
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 76
Registrovaný: Str Aug 19, 2009 10:03 pm
Poďakoval: 66 krát
Poďakovali mi: 62 krát

Re: "VYBRAŤ VŠETKO"

Poslaťod vlaado » Pia Apr 12, 2019 7:57 am

Text mi do code vložiť ide, ale keď chcem skopírovať link v code, predtým som klikol na "VYBRAŤ VŠETKO" a obsah code sa mi označil (vymodril).
Teraz keď kliknem na "VYBRAŤ VŠETKO", text v code sa neoznačí (nevymodrí), ale prepne sa okno Firefoxu na hlavnú stránku Ourphora (Obsah fóra).
Ináč extra mi to žily netrhá, no nechápem, prečo sa to začalo takto správať.
Pre lepšie pochopenie pridávam screen video:

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

Obrázok užívateľa
techno2000
V.I.P.
V.I.P.
 
Príspevky: 1168
Registrovaný: Ned Aug 17, 2008 6:18 pm
Poďakoval: 216 krát
Poďakovali mi: 1531 krát

Re: "VYBRAŤ VŠETKO"

Poslaťod techno2000 » Sob Apr 13, 2019 12:55 am

pockaj,jakoze z linku v "code " chces mat klikatelny link?? Aby si nemusel kopirovat cely link v " code " ale iba nan kliknut a hned ta presmeruje na stranku v " code " ???
Nie je múdry ten, kto veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba.


Obrázok

vlaado
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 76
Registrovaný: Str Aug 19, 2009 10:03 pm
Poďakoval: 66 krát
Poďakovali mi: 62 krát

Re: "VYBRAŤ VŠETKO"

Poslaťod vlaado » Sob Apr 13, 2019 11:53 am

techno2000 píše:pockaj,jakoze z linku v "code " chces mat klikatelny link?? Aby si nemusel kopirovat cely link v " code " ale iba nan kliknut a hned ta presmeruje na stranku v " code " ???


Nie, len chcem aby sa mi po kliknutí na "VYBRAŤ VŠETKO" označil ( vymodril ) text v code, ktorý potom skopírujem, tak mi to fungovalo pred "poruchou"

Obrázok užívateľa
alta
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 52
Registrovaný: Pon Júl 20, 2009 2:37 pm
Poďakoval: 4 krát
Poďakovali mi: 6 krát

Re: "VYBRAŤ VŠETKO"

Poslaťod alta » Štv Apr 18, 2019 4:20 pm

Toto robí aj mne, Opera, verzia:58.0.3135.127 :furious: . No, aspoň viem, že chyba nie je u mňa :cool:
CPU : Intel Core i9-9900K
RAM : 32 GB G.SKILL 3466 MHz
GPU : ASUS TUF RTX3080 10G GAMING
HDD : 500 GB M.2, 1 TB SSD, 4 TB HDD
OS : Win 10 Pro
Acer XF272U 27 " 1440p 144Hz


Späť na General - Pomoc

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť