Zosietovanie dvoch pc :) som lama takze to neviem poradte

Staré, nevhodné a zabudnuté príspevky za obdobie rokov 2007-2016.
ferdo93
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pia Aug 21, 2009 9:18 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Zosietovanie dvoch pc :) som lama takze to neviem poradte

Poslaťod ferdo93 » Pia Feb 05, 2010 2:36 pm

Chcel by som zosietovat dva PC ale som z toho uplna lama. Som spojil kablom ale co teraz som si zistil ze treba nastavit nejaku IP adresu a MASKU PC ale neviem absolutne kde sa to nastavuje a co daej? mam krizeny kabel s koncovkamy ale neviem co mam nastavit pls poradte ja som z toho "CENZÚRA" pls

martinez7777
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 168
Registrovaný: Štv Nov 20, 2008 6:33 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 11 krát

Poslaťod martinez7777 » Pia Feb 05, 2010 7:00 pm

Tu To Máš.. Tam Si Pozri Príspevky Odomňa A Všetko Tam Pochopíš Nejak Predposledný Príspevok Či Jak Odomňa.. Tak Tam Máš Čo Ti Všetko Treba:)

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Vykúrená Cigareta Skracuje Život o 2 Minúty.
Vypitá Fľaška Rumu Skracuje Život o 4 Minúty.
Pracovný/Školský Deň Skracuje Život o 7 Hodín.

ferdo93
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pia Aug 21, 2009 9:18 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod ferdo93 » Pia Feb 05, 2010 8:03 pm

martinez7777 píše:Tu To Máš.. Tam Si Pozri Príspevky Odomňa A Všetko Tam Pochopíš Nejak Predposledný Príspevok Či Jak Odomňa.. Tak Tam Máš Čo Ti Všetko Treba:)

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Mno pozeral som tam bars som to nepochopil:
Adresa IP: 192.161.6.2
Maska Podsiete: 255.255.255.0
Výchozi Brána: Nechaj prázdne

Uprednostnovanie Server DNS: 192.161.6.2


a na druhom PC to urob tak isto len tam kde su 2 na konci daj 1

Potom choď do tento počítač daj prawým na jeden z discov.. a tam si nastav zdielanie.. potom zapoj lan kábel a je to:)


Mno ale kde sa to nastavuje??? pls Mam win7 a druhy XP neviem fakt :(

martinez7777
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 168
Registrovaný: Štv Nov 20, 2008 6:33 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 11 krát

Poslaťod martinez7777 » Pia Feb 05, 2010 10:16 pm

Tak Ako Do Ip Daj To Čo Je Na Ip.. A MAska Podsiete Tam De Je Maska.. ALe v 7-mičke Musíš Dať v tomto riadku Uprednostnovanie Server DNS: 192.161.6.2 na konci miesto 2 daj 3.. ale iba na 7-mičke.. a v XP to najdeš dáj na sieťove pripojenie vlasnosti a tam máS internet protocol alebo také niečo Že IP a tam..
Vykúrená Cigareta Skracuje Život o 2 Minúty.
Vypitá Fľaška Rumu Skracuje Život o 4 Minúty.
Pracovný/Školský Deň Skracuje Život o 7 Hodín.

ferdo93
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pia Aug 21, 2009 9:18 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod ferdo93 » Pia Feb 05, 2010 10:35 pm

heh sorry ale nerozumiem kde tu IP a masku?

martinez7777
Prispievateľ
Prispievateľ
 
Príspevky: 168
Registrovaný: Štv Nov 20, 2008 6:33 pm
Poďakoval: 15 krát
Poďakovali mi: 11 krát

Poslaťod martinez7777 » Sob Feb 06, 2010 12:47 am

No Na Sieťové Pripojenia(tie Dve Pocítače čo su v rohu).. Dአvlasnosti.. a tam bude protocol TCP/IP take niečo a tam....to je vXP
Vykúrená Cigareta Skracuje Život o 2 Minúty.
Vypitá Fľaška Rumu Skracuje Život o 4 Minúty.
Pracovný/Školský Deň Skracuje Život o 7 Hodín.

ferdo93
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pia Aug 21, 2009 9:18 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod ferdo93 » Pon Feb 08, 2010 6:17 pm

martinez7777 píše:Tak Ako Do Ip Daj To Čo Je Na Ip.. A MAska Podsiete Tam De Je Maska.. ALe v 7-mičke Musíš Dať v tomto riadku Uprednostnovanie Server DNS: 192.161.6.2 na konci miesto 2 daj 3.. ale iba na 7-mičke.. a v XP to najdeš dáj na sieťove pripojenie vlasnosti a tam máS internet protocol alebo také niečo Že IP a tam..


jaaaj nepochopili sme sa ja na win7 chcem mat hlavny PC lebo cez neho chytam internet cez wifi a ip adresu zmenit nemozem a navyse neviem kde mam zisti na win7 ip adresu masku siete a a ten dsl na xp to mam nastavene neco

ferdo93
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pia Aug 21, 2009 9:18 pm
Poďakoval: 1 krát
Poďakovali mi: 0 krát

Poslaťod ferdo93 » Uto Feb 09, 2010 8:02 pm

ferdo93 píše:jaaaj nepochopili sme sa ja na win7 chcem mat hlavny PC lebo cez neho chytam internet cez wifi a ip adresu zmenit nemozem a navyse neviem kde mam zisti na win7 ip adresu masku siete a a ten dsl na xp to mam nastavene neco


ahaa sorry ja som sa nepochopil... uz mi to ide a teraz neviem nastavit zdiellanie suborov na win7 najprv mi ich ani nechcelo ukazat a teraz mi ich ukaze na XP ale nepusti ma do nich... a je tam aj zdielanie internetu ale ze som mu nedal prava alebo take neco a cez XP sa dostanem do win7 iba z kniznice tam mi to ukaze iba tie verejne obrazky atd...
neviec co to moze byt?????
a este vsetko ako som to zosietoval ide v pohode a dakujem MARTINEZZ7777 ze mi poradil dobry navod pre **reklama** ako som ja xD


Späť na Archív príspevkov (2007-2016)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia